Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik 1. illegal sokak yarışları

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

oha dela harbi oha 5 magnum kafama magnum dayasan yiyemem ben o kadarını =)
aker yavas anahtarınaymıs babam ondan sora çifteli ile kovalar beni fizana kadar[signature][hline]Sıkma canını hayat hiçbir şeye üzülecek kadar uzun değil...

[Bu mesaj Zephyros tarafından 23 Ağustos 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene yapsaydık focusumla 2.0 kategorisinde s2000 falan dinlemem iki teker üstünde gecerdim hepinizi.ama artık 1.6 kategorisinde boy gösteriyoruz.
yalnız $imdi her ehliyetini yeni alanlar babasından arabasını kacırıcak gelicek.sonra al ba$ına belayı.(isim vermek istemiyorum bkz d*la)[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

ah ne olacak bu nfs gençliğinin hali =)
Akerfeldt, eğer citti isen ben varım, ama sırf event olsun diye yarışmam.

Drag olmaz bi kere gerçekten s2000 ile geleceksen drag'da kapışacak araba bulamassın kendinle, yalandan bi yarış olur.
illegal sokak yarışı istiyosan, 50-80 trafiğinde kim daha iyi makas atıyo, kim yanlarken selektör çakıyo yarışı yapalım =)
hem iyi şöför ortaya çıksın, hemde event olsun işte[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 23 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
2.0 da rakip goremiyorum kendime ne diyim valla 240 beygirlik aracımla =P
takla atmiimde olay çıkmasın gene

s2000 ler 240 beygirmiymis be. Vay be tipi fln biraz duzgun olsa alinilabilirmis aslinda. Gerci motosiklet tadinda araba kaza yapmak ile olmek ayni anlama geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...