Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 oha dela harbi oha 5 magnum kafama magnum dayasan yiyemem ben o kadarını =) aker yavas anahtarınaymıs babam ondan sora çifteli ile kovalar beni fizana kadar[signature][hline]Sıkma canını hayat hiçbir şeye üzülecek kadar uzun değil... [Bu mesaj Zephyros tarafından 23 Ağustos 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tamam abi baska iddia bulalım diyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 haha 1. Paticik İllegal Sokak Yarışları çok yakında.... Sokak yarışları için paticik kızlarına beyaz body blüz ve turuncu parlak mini etek giydiririz. Tabela tutarlar onlarda!?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gecen sene yapsaydık focusumla 2.0 kategorisinde s2000 falan dinlemem iki teker üstünde gecerdim hepinizi.ama artık 1.6 kategorisinde boy gösteriyoruz. yalnız $imdi her ehliyetini yeni alanlar babasından arabasını kacırıcak gelicek.sonra al ba$ına belayı.(isim vermek istemiyorum bkz d*la)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ulan 3 kurus para verinde pistte yarısın bare be tyuzlaya gitmisken. Yolda geberip gitceksiniz. Drag yaoparanız gelirim 2 viteste 7000 devir gosteriyim size euhehue[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 drag olcak zaten baska turlu nası yapcaz[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ehh madem bu kadar ciddi işmiş ortaya bir şeyler koymak gerekir diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kazanana paticik bannerındaki sağdaki silüet eheadsfgsdf[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 e guzel o zaman, 2.0 biraz uzerinde arabayla gelemezmiyiz[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 memesini kisarsan gelirsin bence.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ah ne olacak bu nfs gençliğinin hali =) Akerfeldt, eğer citti isen ben varım, ama sırf event olsun diye yarışmam. Drag olmaz bi kere gerçekten s2000 ile geleceksen drag'da kapışacak araba bulamassın kendinle, yalandan bi yarış olur. illegal sokak yarışı istiyosan, 50-80 trafiğinde kim daha iyi makas atıyo, kim yanlarken selektör çakıyo yarışı yapalım =) hem iyi şöför ortaya çıksın, hemde event olsun işte[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1.4 polom la s2000 lerle kapışmaya hazırım[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kaya iyi ki bi araba aldın ha hava atıyosun.. yine de yetersizsin kızım sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende şahini kapıp gelicem 1.6 lpg kategorisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 el arabası ile herkeze gider [signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 24 Ağustos 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Akerfeldt, 23 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki: 2.0 da rakip goremiyorum kendime ne diyim valla 240 beygirlik aracımla =P takla atmiimde olay çıkmasın gene s2000 ler 240 beygirmiymis be. Vay be tipi fln biraz duzgun olsa alinilabilirmis aslinda. Gerci motosiklet tadinda araba kaza yapmak ile olmek ayni anlama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Peco cu hondacı ayrımı var mı ehue.. Hiç gerek yok arkadaşlar aman diyim.Gidin izmitteki draglarda yapın napıcaksınız.Sakat olur yani.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar