tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 salak gibi bilgin karşısında oturup,hiç bi şey konuşmak istemeyorum..konuşunca mantıksız konuşuorum..susuorum.arada bi gözlerim sulanıor,ama kimsenin ağladığımı görmesini istemiorum.. kendime kalıorum devamlı,herkes kendine kalıo bu dünyada ama ben alışamıorum buna..kendi kendime yaşayamıorum..bazen çok başım ağıror,çok sıkılıorum,içim sıkılıor..doluyum gerçekten çok..arada oluo böle bu bana.. ailemlede anlaşamıorum,geldi abim kalk bilgisayarın başından dedi.hiç bi şeye halim yok,geç dedim bende..adam yazımın bitmesini beklio.. öle işte içimden yazmak geldi.inşallah hayatımızda hepimizin mutlu olduğu anlar böle anlardan daha fazla olur,güzel bi hayat geçiririz.amin:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İniş-Çıkış meselesi... Çık dışarıya, arkadaşlarınla buluş, değişik birşeyler yap bugün şu an içinde olduğun inişin çıkışına yap, sonra hayatına devam et... Ya da etme... Sen bilirsin[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla bende 4 saattir ekrana bakıyorum o da bana bakıyor sonra öss 'ye giricem ben dimi 9 ay sonra diyorum - evet evet giricen - e napıcaz - tekrar yapalım - ama - ama'sı yok çalışmak lazım - yarın - peki - ertesi gun : yarın - peki - neyse ya yarın kesin bak kesin[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 saatlerce evin balkonunda oturup sigara yakıp düşünürüm bende boş boş bi sürü hayal veya niye böyle bi hayatın içindeyim diye kötü oluyo yani konuşacak birisi arıyosun ama olsada konuşamıyosun açılamıyosun[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kermitciğim aman diyim arkada Anathema çalmasın o durumdayken.. Atlarsın balkondan allah korusun... Kulak memesini tutup havayı öper, tahtaya vurur[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Naptın kermit?![signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sıkıntıdan patlıyorum!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İnsan garip yaratık yahu heueh Neden yaşıyoruz? Neden hergün bir yerlere gidiyoruz? Niye geleceğimizi düşünüyoruz? Ölücez? Ölücez ??... WTF !! Bir yazar ne güzel demiş eskiden tanzimat zamanı sanırım adam iyi yazar gazetede yazıyor ama kazandığı bütün parayı köprü altında sarhoşlarla şarap içerek harcıyor. Adamın tipide çok kötü kıyafetler yırtık saç sakal birbirine girmiş ama iyi yazar Arkadaşları bir gün gidiyor ve kendini toparla diyor Yazarımız soruyor; Y- Kendimi toparlarsam nolucak ? Y.Ark- Daha iyi mevkilere gelirsin.. Y- Mesela Y.Ark - Derginin sahibi olursun Y- Sonra ? Y.Ark- Siyasetçi olursun Y- Sonra ? Y.Ark- Milletvekili olursun Y- Sonra ? Y.Ark- basbakan olursun Y- Sonra ? Y.Ark- Cumhurbaskanı olursun Y- Sonra sonra ?? Y.Ark - ee HİÇ Y - Ben zaten şuan HİÇ'im neden bunun için uğraşıyım ki ?? Zaman ve yazarın adını tam hatırlamıyorum zaman yanlış olabilir. ahhh ahh Tabii bu olay benim ÖSS gerçeğimi değiştirmiyo sanırım[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 3 gundur yemek yiyemiyorum.sabaha karşı yatıorum 11 de kalkıyorum.ölü gibiyim aşk acısı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sabah kalkıyorum bilgisayarın başına geçiyorum.akşam bir kaldırana kadarda başındayım.gözlerim illallah dedi artık.okul başlayana kadarböyle.sonrada ders çalışcam o daha büyük sıkıntı.off yaa[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 üstteki msg mdan vazgeçiyorm moral en üst seviyede :) son 3 gundur ki halim artık olmicak[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar