zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-dungeons&T=88127&P=1 yayınlanan kitaplar, blizzard ve worldofwarcraft sitelerindeki hikayelerden toplayarak oldukça güzel bilgileri paylaşmışlar. wowu bırakmak isteyenler özellikle baksın ki bikaç kez daha düşünsünler.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oha über[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cok guzel seyler olacak da, abartilacak gibi geliyor bana. ornegin simdi oyunu birakip 1 sene sonra accountini tekrar acmaya karar veren bi kisi karakteriyle girdiginde cok zayif bulucak kendisini digerlerine gore, ne biliyim bu 40ppls raid instancelar geldikce item bonuslari abaricak git gide. 1 sene sonra bir bakmisiz herkesde 15k hp, 300dps silahlar falan, 5 kisi MC yapanlar. umarim bu yeniliklerle gelen itemlari balansa uygun ayarlar blizzard.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 diablo'da yaptiklari gibi onceki item'lari nerf'leyip, yenilerini populer yaparlarsa bi miktar sogutur bu beni oyundan, ama muhtemelen ayni yola basvuracaklar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cok sey var daha yazılmamış,bi yazı hazırlamak lazım..Caverns of Time,Uldum,Ahn'Quraj,Dark Portal,Azshara Crater,Karazhan falan...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 harita üzerinde olupta oyun içinde eklenmemiş torak parçaları var daha daha çok şeyler var çook.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yanlız dikkatçimi çeken bir nokta var, Deathwind Pass teki Karazhan Medivh'in Kulesi değil mi? Geliştirilmemiş instance hani... O kulenin tepesine yakın ir yerinde miik bir balkoncuk var be orda 2 tane griphon duruyo, Alliance griphon masterdakiler gibi aynı oraya fly point koyacaklar, ama horde için göremedim ?!?![signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ahn'Quiraj Silithus'un güneyinde,dağlarla çevrili bir yer var.Ahn'Quiraj.Ahn'Quiraj'la ilgili elimizde fazla bilgi yok.Fakat "Night Elf"'lerin hikayelerine göre Ahn'Quiraj ilginç büyücülerin kurduğu kadim bir krallıkmış.Ama bir süre sonra-nasıl olduğunu bilmiyoruz-bu krallığın,korkunç böceklerden oluşan Silithid ırkıyla arasında bir bağ oluştu.Ve sonra krallık kapılarını kapatıp Silithid'lerden kurtulmak isteyince,Silithid Ahn'Quiraj üzerindeki emellerini bırakıp Kalimdor'un güney bölgelerine yerleşmeye başladı -Un'goro,Tanaris,Silithus-.Ve şimdi kadim Quiraji ırkının krallığı,Ahn'Quiraj,kapıları açılıp,keşfedilmeyi bekliyor! Evet Ahn'quiraj'ın hikayesi kısaca böyle.Oyuna gelirsek,instance yukarıda dendiği gibi Silithus'un güneyinde bulunuyor.Gidişi biraz zorlu zaten,kapısıda kapalı.Sızdırılan bilgilere göre burasıda high-end instance diye tabir edilen,yani 40 kişinin raidlediği o büyük instancelerden olacak.Şimdilik açılma tarihi konusunda fazla bilgi yok,ama 1.9.0 yaması ile geleceği söylentiler arasında,kısa süre önce 1.6.0 yaması ile Silithus'un güneyi zaten büyük değişikliklere uğradı,umarız Blizz bizi daha çok bekletmez ve bu instanceyi bize daha çabuk sunar. Caverns Of Time Kumlarla kaplı Tanaris çölünün doğusundaki mağaralar çoğumuzun dikkatini çekmiştir..Caverns Of Time..Burası hakkındaki bilgilerimiz çok daha kısıtlı zira blizzard fazla açıklama yapmıyor.Oyuncuların tahminlerine göre,girişteki ejderhalar+Caverns of TIME akla tek birşeyi getiriyor,Nozdormu The Gold,The Timeless One.Burası büyük ihtimalle onun diyarı.Zira Ejderha'nın Günü kitabındada Korialstrasz Nozdormu'nun yanına gittiğinde kumlardan bahsediyordu. -Hatta ufak bir bilgi olarak tahminler üzerine Ysera The Green,The Dreamer'in Feralas'ta,Malygos The Blue,The Spellweaver'in Winterspring'de,Alexstraza The Red,The Life-Binder ve Korialstrasz'ın Grim Batol'da olabileceğini bilgi olarak geçeyim- Malesef buranın ne zaman açılacağı konusunda en ufak bir bilgimiz yok,ama açıldığında çok hoş olacağı kesin.. Karazhan Karazhan..Büyük büyücü,Son Bekçi Medivh'in kulesi..ydi bir zamanlar....Artık büyük bir moloz yığını.Ve Darkshire'de kulaktan kulağa yayılan söylentilere göre şu an etrafı kötü ruhlarla dolu korkunç bir yermiş...Birkaç ufak bilgimiz daha var,yanından geçen korucular,yukarıda,kulenin tepesinde iki-üç tane gryphon gördüklerini söylüyorlar,kulenin delhizlerine giren birkaç maceracıda gizli geçitlerin Duskwood'a kadar uzandığını gördüklerini söylediler..Aslında,aten,kimin tarafından yapıldığı bilinmiyordu,artık içinde neyin olduğuda tam olarak bilinmiyor.. Karazhan şu an sadece bir alt-bölge gibi gözüküyor.Ama Blizz'in burayı böyle bırakmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.Çok karmaşık bir yer olacağı ve yine raid yapılarak girileceği söyleniyor.-Daha fazla bilgi bulamadım,ilginç,bulan olursa yazsın plz- The Undermine Ufak yeşil goblin arkadaşlarımızın şehri,goblinlerin Ticaret'in Prensesinin yaşadığı yer.Aslında uzun uzun hikayeside anlatılabilirdi fakat şu sorun var.The Undermine'nın Blizz tarafından düşünüldüğü vakit,Nagalar ve Goblinlerinde oynanılabilir ırk olarak eklenmesi düşünülüyordu.Ama Blizz bunun bir çok sebep nedeniyle doğru olmayacağını anlayınca bunları Troll ve Gnome ile değiştirdi.Ayrıca The Undermine'nin Booty Bay'ın açığındaki bir ada olması ve Booty Bay,Ratchet,(!)Kul Tiras ve Northrend'den gidileceği söyleniyordu.Ama her ne kadar Northrend exp. pack. te ekleneceksede Kul Tiras'ın şu an ki Menethil Harbor ile Southshore arasındaki bölgede olması lazımdı ve oyunda göremedik.Kısacası büyük ihtimalle bu instance ile ilgili hayallerimiz suya düşecek...Ama umarız düşmez,bizde "time is xp friend!" diyerek goblinleri kesebiliriz.. -beğenilirse,Dark Portal,Necropolis,Alcaz Island,Grim Batol gibi yerleride yazabilirim..-[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* [Bu mesaj Lancelion tarafından 23 Ağustos 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Southshore yakınında bulunan 2-3 ada açılacak. Taverns of time ın içine ve Hyjal e girdim. Hyjal felaket olacak. Gidin görün derim. Azshara creter de ne açılacak bunu bilmiyorum bende. Maelstorm un altındaki naga şehri açılacak. Irkdaşlığımdan utandığım Lady Azshara (belki dev bir naga) ile karşılaşacaz. Dalaran açılacak. Stormwind ın içinde de bir instance olacak fakat ne olacak anlayamadım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 stormwindde instance olmayacak. o portal ilerisi için konulmuş, player housing ile ilgili. merak ettiğim yerler tanaris'in güneyindeki ada, azshara'nın kuzeyi, silverpine forest'ın batısı ve tramde geçerken gördüğümüz the loch. bide stormwind kralına nasıl bağlayacaklar olayları onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben dark portalın warlockların birleşip açacağı eventi merakla bekliyorum :)[signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 60 Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hehe ben orda olmak isteme acıkcası kafama ether dragon falan duşmesin ben mutluyum böle[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar