Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King - evlere servis hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben az önce sipariş verdim,
wupır menü büyük seçim...
geldi,
ama içinden kutu cola çıktı?
ve muhtemelen normal seçimde olsa kutu kola çıkacaktı?
peki benim büyük seçimin ne mantığı kaldı??
BG evlere servis'i kullanan ve normal seçim alan varmı diye bi soruyum dedim sizedemi kutu cola getiriyorlar??

edited:imla[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.

[Bu mesaj Joker tarafından 08 Ağustos 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bunun telefonu kaç?
Aç şikayet et karışıklık olmuştur, telefonu ver yemek molam geldi ben de yemek söyleyeyim :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
ya ühühü cok güzel bakıyolar bana .. gerçi daha dün bir Kocaman Whooper menü yedim ama şimdi bakınca cok güzel duruyolar.Paramda yok + yememem lazım cok fazla oluyor kilo vermiştim ne güzel gene almaya başlamak istemiyorum . Üzüldüm açıkcası :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Mesaj tarihi:
madem taşınmıyor 500ml pet koysunlar ne bilim sonuçta ordada verdikleri 500ml fln..
içimde patlamış oluyor büyük seçim..
2 patetes için :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 08 Ağustos 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
geldi,
BG evlere servis'i kullanan ve normal seçim alan varmı diye bi soruyum dedim sizedemi kutu cola getiriyorlar??

edited:imla

sen iyisin yine bana pepsi getirdiler
Mesaj tarihi:
yoo ben burger dan dıılde mc den sipariş edıom orası normal kola getırıo jumbo alıom :D zate okuz kdr kola getırıo bu arada sız de farkettınız mı burger ın menüleri küçülüo ozellıkle patatesleri[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
said:
EarS, 08 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
said:
Joker, 08 Ağustos 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
geldi,

edited:imla

sen iyisin yine bana pepsi getirdiler

ne iyisi bea banada pepsi getirdiler :([signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 08 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
valla zaten evlere serviste kutu getiriyolar? motosikletle kaptaki kolayi tasimak zor olur herhalde

mc donalds öyle getirio ama[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
bende buyuk secim almistim kutu kola cikti evlere nedense bardakta yollamiyolar o yuzden mc donalds tercih ediyorum illa oyle bisi yiyeceksem[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
en güzeli kebap bol kavrulmuş soğanlı oooh mis[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
said:
sabonis, 08 Ağustos 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
normal seçim - kutu
büyük seçim - 500 ml
hiper seçim - 1 litre

aha böle geliyo işte

yoo ben buyuk istedim kutu geldi..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
merhabalar 10 dakika evvel verdiğim sipariş mega boydu:) ve 1.5ltrelik pepsi geldi büyük boy ve altları kutu megada lt. galiba.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
YA Burger Kıngın bu olayından nefret edıyorum
Mc Donalds paşa paşa getırıyo yarım litrelik
bunlar kutuyla koklatıyolar

Sırf bunun ıcın bıle mc donalds tercıh ettıgım oluyo hatta

Ha kfcde aynı olayı yaapıyo ama kfcnın tavuk olayı baska bı yerde olmadıgından secme sansı bırakymo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...