Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben az önce sipariş verdim, wupır menü büyük seçim... geldi, ama içinden kutu cola çıktı? ve muhtemelen normal seçimde olsa kutu kola çıkacaktı? peki benim büyük seçimin ne mantığı kaldı?? BG evlere servis'i kullanan ve normal seçim alan varmı diye bi soruyum dedim sizedemi kutu cola getiriyorlar?? edited:imla[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. [Bu mesaj Joker tarafından 08 Ağustos 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bunun telefonu kaç? Aç şikayet et karışıklık olmuştur, telefonu ver yemek molam geldi ben de yemek söyleyeyim :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hede hödö bu sıralar cok moda oldu[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ sende keklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://www.burgerking.com.tr/tiklagelsin/ link veriyim bende netten söyledim... ama teldende söyleyebiliosun :) ama telden her seferinde adres anlat fln uğraştırıyor net rulz..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eha üye oldum bişi istemicemde bakıcam bakalm :d[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 acıktım laaan evde yemek yok 2 gündür simit yiyorum resmen:/[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya ühühü cok güzel bakıyolar bana .. gerçi daha dün bir Kocaman Whooper menü yedim ama şimdi bakınca cok güzel duruyolar.Paramda yok + yememem lazım cok fazla oluyor kilo vermiştim ne güzel gene almaya başlamak istemiyorum . Üzüldüm açıkcası :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende istiycemm chicken royale istiycem ,onion rings le ,offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 büyük secimed litrelik ve 2 litrelik kola secenegi var ama sicak getiriyolar.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla zaten evlere serviste kutu getiriyolar? motosikletle kaptaki kolayi tasimak zor olur herhalde[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 canım çekti beee :([signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 madem taşınmıyor 500ml pet koysunlar ne bilim sonuçta ordada verdikleri 500ml fln.. içimde patlamış oluyor büyük seçim.. 2 patetes için :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Joker, 08 Ağustos 2005 12:32 tarihinde demiş ki: ben az önce sipariş verdim, wupır menü büyük seçim... geldi, ama içinden kutu cola çıktı? ve muhtemelen normal seçimde olsa kutu kola çıkacaktı? peki benim büyük seçimin ne mantığı kaldı?? BG evlere servis'i kullanan ve normal seçim alan varmı diye bi soruyum dedim sizedemi kutu cola getiriyorlar?? edited:imla sen iyisin yine bana pepsi getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yoo ben burger dan dıılde mc den sipariş edıom orası normal kola getırıo jumbo alıom :D zate okuz kdr kola getırıo bu arada sız de farkettınız mı burger ın menüleri küçülüo ozellıkle patatesleri[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: EarS, 08 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki: said: Joker, 08 Ağustos 2005 12:32 tarihinde demiş ki: ben az önce sipariş verdim, wupır menü büyük seçim... geldi, ama içinden kutu cola çıktı? ve muhtemelen normal seçimde olsa kutu kola çıkacaktı? peki benim büyük seçimin ne mantığı kaldı?? BG evlere servis'i kullanan ve normal seçim alan varmı diye bi soruyum dedim sizedemi kutu cola getiriyorlar?? edited:imla sen iyisin yine bana pepsi getirdiler ne iyisi bea banada pepsi getirdiler :([signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: MeSh, 08 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki: valla zaten evlere serviste kutu getiriyolar? motosikletle kaptaki kolayi tasimak zor olur herhalde mc donalds öyle getirio ama[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hic cola soylemedigim icin bilemeyecegim :][signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende buyuk secim almistim kutu kola cikti evlere nedense bardakta yollamiyolar o yuzden mc donalds tercih ediyorum illa oyle bisi yiyeceksem[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok acıktım.. En iyisi Döneri yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 en güzeli kebap bol kavrulmuş soğanlı oooh mis[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 telefonla müracat et o zmn...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 normal seçim - kutu büyük seçim - 500 ml hiper seçim - 1 litre aha böle geliyo işte[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: sabonis, 08 Ağustos 2005 19:21 tarihinde demiş ki: normal seçim - kutu büyük seçim - 500 ml hiper seçim - 1 litre aha böle geliyo işte yoo ben buyuk istedim kutu geldi..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 merhabalar 10 dakika evvel verdiğim sipariş mega boydu:) ve 1.5ltrelik pepsi geldi büyük boy ve altları kutu megada lt. galiba.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 YA Burger Kıngın bu olayından nefret edıyorum Mc Donalds paşa paşa getırıyo yarım litrelik bunlar kutuyla koklatıyolar Sırf bunun ıcın bıle mc donalds tercıh ettıgım oluyo hatta Ha kfcde aynı olayı yaapıyo ama kfcnın tavuk olayı baska bı yerde olmadıgından secme sansı bırakymo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar