Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bence bi kıza metalci takılmak çok gidiyo sahsen ben bayılıyorum:D bole arkadaslara ama cılkını cıkarmamak lazım :D[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Cuce, 23 Ağustos 2005 21:51 tarihinde demiş ki: said: helena, 23 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: simsiyah gözlerle (kalem takviyesi)/kıyafetlerle/saçlarla/takılarla gezen arkadaşlara da hastayız. ya ben uzuluyorum onlara bu sıcakta terden ölüyolar yazık ya HAHAh (y)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
555 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hehu kalem sıcakta akıyo fln =) bu her tarzdan dinleyen arkadaşlar popüler müzik dinlerler işte bu ya artk uğraşmamak gerekir bence.herkesn tarzı olmak zorunda değil.ne popülerse onu dinlesinler[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dinlediğin kaç tane grubu radyodan duyup bayılıp (ki radyo popüler kültür ürünlerini çalmakta) arşivledin kaç tanesini arkadaşlarından duydun..her müzik, hatta her şey özenme özendirme dünyası.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Siamon, 23 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 23 Ağustos 2005 21:51 tarihinde demiş ki: said: helena, 23 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: simsiyah gözlerle (kalem takviyesi)/kıyafetlerle/saçlarla/takılarla gezen arkadaşlara da hastayız. ya ben uzuluyorum onlara bu sıcakta terden ölüyolar yazık ya HAHAh (y) Ne yanı terlemiyolarmı(musunuz) nasıl terlemezler(sınız) ben terliyorum siyah t-shirt giyince. Metal dediğin doğuk olur kapılmışsınız bi siyah yanılgısına.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kulağına ne hoş gelirse Onu dinler insan muzik olarak .. Ama belirli bi tarzlarıda varsa Onları daha çok dinlerler .. Mesala ben Punk ve Indie tarzı dinlerim .. ama kalktıpta başka nası desem trance,pop,R&b sanatçı güzel ve hoş bi parça çıkarsa onuda dinlerim ... bunun özentilikle ilgili olduğunu sanmıyorum .. yanılıyomuyum sizce ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Efendim Metallica popüler değil mi?J.L,Eminem dinleyen haliyle Metallicayıda duymuştur biryerlerde dinlemiş,beğenmiştir yani.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 metallicadan bahsedilmiş baya da ben de konuşayım çok az: özentiler unforgiven,nothing else matters dinler,ben ise A- dan Z 'ye hepsini dinlerim hiç de takmam kimseyi(tabi sadece unforgiven dinleyen özenti değil yanlış anlaşılmasın)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: dynasty, 23 Ağustos 2005 15:02 tarihinde demiş ki: bu britney,j.lo,blue hayranlarını anlıorm hayransınız ama bu müzik tarzi üstüne bide metalica sewiorm diosnz!!!! sizce bu özentilik deilmi??? insanlar rock,metal müzik dinliorz demek için kendilerini rezil ediolar...Hayir, bana gore ozentilik senin yaptigin mesela. Yani "ben x dinlerim x rullzzzz rest suxxx0rrr bappzz" demek ozentiliktir bence. "Ben hosuma giden her turlu muzigi dinlerim, bu yeri gelir Metallica olur, yeri gelir 50 Cent olur.." diyen adam ise normaldir. Hani senin su begenmedigin kesim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 isteyen istedigini yapsın ..takılma sen.nede olsa ozgur bi ulkede yasıyoruzzyorma bence kafanı bu seylerle.sen dedin die kimse deişmicek emin ol..bırak herkesi kendini halıne sen kendini yaşa...[signature][hline]meayouw
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: daverc, 23 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Bide rock , metal muzik dinlemek karizmaya +25 falanmi veriyo anlamadim. arakdasım baska bı forumdada bunun konusması gecmıstı oradakılerın cvp larını ıleteyım metal ortamının kızları çok hoş oluyormuş abi fılan dıyıp te bızde dınlesek hem kızlar böle böle miş baslayalımmı fılan yapanlar var ama abi adamın hareketlerıne fılan bakarsan zaten anlarsın senın dedıgın gıbı +25 olayımı var[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet hatta +1 to allskill levels +1 to radius light +5 to fire resistance gibi özellikleride mevcut.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: dynasty, 23 Ağustos 2005 15:02 tarihinde demiş ki: anlıorm, sewiorm, diosnz, deilmi, diinliorz, ediolar Bu kelimeler Türkce'de bulunmamaktadir. w kullanmak, özentilik degil de ne?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o - bu diilde shu[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Benim bi kuzenim var adam çocukluğundan beri yoğurda eriği bandırıp yer önce yadırgadık bi sürede adam hala bildiin kuzen işte kimseye bi zararı yok kendi zevk aldığı gibi erik yiiyor sadece. Bu arada bi arkadaşım anlatmıştı Zonguldakta insanlar yemekten kalkmadan önce bir tabak reçel yiyiyorlarmış oda onların bileceği iş ben yermiyim yemem ama onlar seviyor yiyiyorlar.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 degil, herkes istedigi muzigi dinleyebilir.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 önemsiz şeyler bunlar ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info
kath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bu tartışmalar 10 sene öncesnin blue jean inide vardı 1 bölümde popcular rockerlara bok atar rockerlarda özentsiniz vs derlerdi eheh devam dio thread owner ^^
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: dynasty, 23 Ağustos 2005 15:02 tarihinde demiş ki: bu britney,j.lo,blue hayranlarını anlıorm hayransınız ama bu müzik tarzi üstüne bide metalica sewiorm diosnz!!!! sizce bu özentilik deilmi??? insanlar rock,metal müzik dinliorz demek için kendilerini rezil ediolar... :) Sen benim Winamp playlist'i görsen ağlarsın heralde :-p Bırakın insanlar istediğini dinlesin abartmayın[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 iide benim playlistte korndan yıldız tilbeye kadar gidio ama metallica'nın her şarkısı da elimin altında bulunur hatta hastasıyımdır ben de mi özenti oluyorum [Bu mesaj DarthMaul tarafından 24 Ağustos 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hayır. müzik zevkin diye bişey yok sadece. = önüne geleni dinliosun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 24 Ağustos 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Reactive Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 neyi dinlerden dinle eğer dinlediğinde tüylerin diken diken oluyorsa gerisine gerek yok milletin ne dinlediği beni ilgilendirmez böyle bi konun açılması bile saçma[signature][hline]Destura™ the Priest Member of Clan Snakes
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ozentiyim..itiraf ediyorum;turkude dinlerim deli gibi,metalde,klasik de...allah allah.ozgur bırakın insanları ne dinlerlerse dinlesinler,herkesin kulak saglığı kendine[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sanırım arkadaşın özenti demeye çalıştığı kitle şu: sırf piyasa olan şeyleri dinleyen, kendi müzik zevkleri olmayıp tv de veya rd da ne görürlerse,duyarlarsa onları dinleyen, ortamda trend olan müzikleri dinleyen tipler. eğer arkadaş bunları kastedmiyse bile benim özentiden anladığım budur ve asla saygı göstermem böyle tiplere[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Öne çıkan mesajlar