Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F1 Oyunlari :P

Crane

Öne çıkan mesajlar

Simdi F1 Turkiye GP'yi izledik ya, ozeniyor insan walla.. :) Gerci ben F1'i cok da sevmiyorum, MotoGP daha bi hosuma gidiyor. Neyse Fazla uzatmadan. En son cikan F1 oyunu sanirim Microsoft F1 2002. Malum en son cikan en iyi olmuyor bazen. Bu nedenle sizinde fikrinizi almak istedim. Sizce en basarili F1 PC oyunu hangisi?
Edit: Ya aslinda en son cikan F1 PC oyunu MS F1 2002 olmayabilir, yanlis hatirliyor, yada biliyor olabilirim.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]

[Bu mesaj Crane tarafından 21 Ağustos 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala f1 2000 oynuyorum zevkle pcde=)çok zevk alıyorum valla..bu arada 2005 pc için göremedim hiçbiryerde ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe onu diyen Felipe Massa idi. Yanılmıyorsam pistten ilk ayrılan oldu. :)

Microprose'un F1'ini severdim ben. Birkaç disketlik bir oyundu. Sezon başlatıp, practice, qualify ve race olarak ilerlerdim. Oyunun el verdiği kadar fiziksel gerçekçilik ve süre ile. Birkaç ay sürüyordu. Hiç sezon tamamlayamadım. Hot seat özelliği de vardı bu oyunun inanılmaz zevkli yarışlar çıkıyordu.

Psygnosis'in F1'leri de iyidir. Ama EA'e bulaşmamakta fayda var.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

yok button şampiyon olmuş..zaten 5.mi ne oldu[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

EA in F1 leri klavye için tasarlanmış resmen. Hiç esneklik yok direksiyonu sağa çekiyosunuz 1 cm resmen 90 derece dönüyo(hayır sensitivity e baktık heralde). Neyse hem ps deki F1 keyfi gibi varmı? Böyle analog tuşuyla apex i jilet gibi tutturuyosunuz. Vijjuuu. Çok tatmin edici.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun"lar" mı oyunumu? Ben bi tane duydum gördüm ve oynamıştım gerisi varmıküne?
said:
tunch, 23 Ağustos 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
apex lafıda moda oldu bu aralar :)

Açı desem değil, viraj desem değil? Virajı kesen açılar bütünü yerine apex daha mantıklı ehueh
[signature][hline]Eşek cenneti

[Bu mesaj Overseer tarafından 23 Ağustos 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Infogrames'in Grand Prix 4'u yukledim simdi. Menulerin pek kullanici dostu oldugu soylenemez, ayrica surus keyfi de hic iyi degil. Su anda en guncel F1 oyunu SCEE'nin Formula One 05 var ancak onunda PC versiyonu yok.
PC icin genelleme yaparsak, en cok sevilenler Electronic Arts'in F1 Challenge '99-'02 ve F1 2002 oyunlari olmus. En kisa zamanda bunlari da denemeye calisacagim.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...