raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arkadaşlar sizce en iisi ne magemi ,warriormu,roquemi,priestmi?_[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gm,deli vuryor valla.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi bi kere karakterler hakkında geniş bilgi verildi aramayı kullan pls buzi sende topic kasmaktan vazgeç ne gm si ya adam sana ne soruyor senin cvp a bak töbe töbe[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Patroller of the key de hiç fena deil ben savaşlarda tek wuruşta aldığı çok insan gördüm[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 58 Clan= 9thLegion Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Guard ın teki harpy de yatmıştı gerçekten de...[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 herkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyız.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Hoodstar, 24 Ağustos 2005 13:57 tarihinde demiş ki: buzi sende topic kasmaktan vazgeç ne gm si ya adam sana ne soruyor senin cvp a bak töbe töbe topic kasmak? Açığın konuları,yazdığın şeyleri sıralatma bana.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 warrior master skaky var tam piskopat :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi gerçekten öle ama adam soru soruyor sen gm iyi çakıyor diyorsun sence güzel bir cvp mı ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sence mantıklı bir sorumu onunki? Tek bir sınıf iyi olabilirmi? Sizin açtığınız konuların hepsi,verdiğiniz cevapların hepsi mantıklımı? Mantıksız sorulara mantıklı cevap vermeye çalışıp boşuna geyik geçirmek post kasmak değilmi? Arama yapmayıp yeni konu açmak post kasmak mantıksız değilmi? Böyle abicim,komik şeyle dalga da geçerim,kafada bulurum.Yapmanız gerek ki insanlar anlasın.Yoksa ipin ucu kopuyor.Yaşadık,test ettik,sonuç bu.Şikayetiniz varsa yetkililere bildirirsiniz.Ayrıca ilk defa biri bana topic kasıyosun dedi,içim bi hoş oldu saol. Yazıyorum yazıyorum,sonra üzülüyorum,yazmıcam diyorum,olmuyo gene yazıyorum : Kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok başka konularda geyik yapınca bende katılıyorum salak saçma bir soruya senin geyiksel bir cvp vermen konuyu uzatıyor yani benim tepkimsenden çok topice bu arada özür dilerim biras sinirliyim[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ama ama artık bir yerden sonra insan sıkılıyor bu tip topiclerden. yani bence hangisi iyiyse iyi bundan sanane,benim iyi diye düşündüğüm ırkı bilsen ne olur, bilmesen ne olur? tamam bu konu geyik amaçlı açılmıştır diye bir topic açın saçmalıyalım :) ama bu topiclerin tek adı var ''gereksiz''..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: vktk, 24 Ağustos 2005 14:37 tarihinde demiş ki: ama ama artık yani bence hangisi iyiyse iyi bundan sanane Hahha :-) olay budur işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 en büyük fenerbahçe vktkye anlatın pls[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armando Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Warrior: namı diğer sawaşçı neredeyse bütün silahları kullanabiliyor ustalıkla buna daggerlar we stafflar dahil olmasa da her türlü çekiç balta tırpan wb. Türlü str itemlarını kullanabiliyor. Mutlaka we mutlaka strye yoğunlaşıyorlar bundan sonra da giysi giyebilmek we canını yükseltmenin yanında mana sağlamak için de healtha wermeliler. Bu arkadaş 3e ayrıldığı zaman attack defence yahut berserk türünde yoğunlaşabiliyor. Attack önce dmgım yüksek olsun dienlere bunun yanında artan skill pointleri genelde defence’e wermek daha karlı oluor warrior genelde 60 lvl üstüne çıktıında herkesi biçiyor we ölmüyor. Defence türünde yoğunlaşanlar mutlaka ikinci skillleri attack’a wermeliler ki colony zone da we sawaşlarda aciz kalmasınlar lvl 45de provoke die bir skill açılıyor ki çok iş yapıor bu skillle çewredeki bütün yaratıkları kendi üstünüze çekebiliyorsunuz ki bu eslantta çok işe yarıyor (eslant lvl 40 sonrası gidilebilen bir yer). Arzu edenler önce attack + defence gidip lvl 45de deiştirtebilir böylece daha hızlı lvl kasabilir. Ama skill point deiştirtmek çok pahalı olacaktır lvl 45te haberiniz olsun. Yaklaşık 3-5 milyon eder...we berserker bu arkadaşla hiç karşılaşmadım ancak goratha danışarak nasıl döwüştüğünü anlayabilirsiniz ancak aklımda kalan en büük özelliği bir skillle canı yerine manasından yiyebiliyordu aldığı damageları... Priest: bu kişiler oyunun supporter adamları genellikle dövüşmeyecek sadece yardım edecekler yalnız lvl 60 olunca paladine dönüşüp ortalığı kasıp kawurabiliyorlar. 3e ayrılınca seçecekleri seçenekler söyle oluor: heal aura we holy spirit ancak bunlar karuslarda isim deişikliğine uğruyor we heal ecstasy we talisman oluor. Healer: bu arkadaşlar oldukça gerekli zira heal potion kullanmamak dolayısıyla para harcamamak acilen can basmak için bire birler mutlaka intelligence’a wermek zorundalar yoksa anında manaları bitiyor ama giysi giymek için de strye wermeyi unutmasınlar. Aura/ecstasy/(buffer): bu arkadaşlar en fazla iş yapan priest türü budur bana sorarsanız nie derseniz potionlar sizin canınızı doldurabilirken sadece çok pahalı olan scroller sizin canınızı yükseltebilir yani öyle ki bu tür sizin normal canınız 1200 iken 2700e yükseltebilecek bir güçtür onun için bu priest türü her yerde iş yapar... Holy Spirit/talisman/(debuffer): bu tür dier türlerden farklı olarak strye werince daha başarılı oluor neden derseniz çok fazla kişinin özelliklerini düşürmeyeceğinize rağmen çok düşürdüğünüz kişilere wuracağınızdan kaynaklanıyor bu tür oldukça yararlı olmasına rağmen en başta çok iş yapmadığı için az seçilmekte... Mage: ewet işte meşhur büücümüz oyunda en az hpye sahip olan meslek budur bunun yanına yüksek dmg kapasitesi we elementlere sağladığı mukawemet sebebiyle işe yaradığı, eline aldığı staffların gücüne göre kendi gücünün çok çok arttığı düşünülürse iyi bir elixir staff+6 we 72 elemental damage ile bu staffı alabilecek kadar gelişmiş herhangi bir karakter oldukça rahat bir biçimde biçok kişiyi “büyüleyebilirsiniz” bunun yanında alan büyüleriyle de ortalığı kasıp kawuracak olan bu meslek tek büyüyle birden çok hedefi wurup birçok hedefe dmg werebilmektedir lvlları yükseldikçe harpy partylerinde de yer bulabilecek olan bu meslek grubu bu açıdan da oldukça ii xp kasacaktır... Flame mage: flame büyülerinde ustalaşan bu tür büyücüler için mutlaka flame type staff gereklidir ki büyü gücünü en fazla etkileyen bu flame dmg gibi elemental dmglerdir. 2. skill tercihi olarak mutlaka glacier (buz) olmalıdır. Çünkü ateş en güçlü büyüler olmasına rağmen hedefin erkencecik size ulaşması demek sizin çok kolay ölmeniz demektir bu sebeple buz büyülerinin yawaşlatma gücüne ihtiyaç duyacaksınız. Glacier mage: bu büücüler her iki diğer türde de 2. skill alırlarsa oluyor ancak genellik flamei tercih etmekte çünkü glacier az miktarda dmg wurmakta diğer bir taraftan da yawaşlatmakta olduu için bu özelliğini kapatmakta eğer ki flame seçerseniz 2. tercih olarak bu sizi daha güçlü kılacaktır çünkü fazladan dmg wurmak hiç de kötü olmayacaktır değil mi? :) ancak lightning seçerlerse ki bunun sebebi de hedefi paralize etmek olacaktır bazı lightning büyüleri hedefi paralize ettiğinde ki bu hiçbir şey yapamadıkları büyülerinin bozulduğu size wuramadıkları filan anlamına geliyor çok işe yarayabiliyor. Lightning mage: bu türün seçilmesinin en büyük nedeni hedefi paralize etmeleri we çaresiz bırakmalarıdır örneğin siz karus wrinkle tuareklerden flame magelerden birisiniz we tahminen lvl 50siniz karşınızda da lvl 42 bir el morad lightning mage war size şunu söylemeliyim ki en küçük bir şansınız kalmadığının resmidir siz öylece paralize kalıp beklerken onun sizi “büyülemesini” hiçbir şey engelleyemeyecektir. Tabii ki lightning magelere önerim 2. skill olarak glacier’ı seçmeleridir zira bu şekilde yawaşlayan düşmanlarınız gittikçe zayıflayacaktır bunun yanında lightning mageler eslantta deruvish-apostle partylerinde bol bol iş yapacak hem para hem mana potion hem de x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armando Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kararı sıze bırakıyom hangısı ıyı hangısı kotu dıe arkdaslar ıyı kotu dıye bırsey yoktur kullanmasını bılene hersey guzel gl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 öhehehee helal be kardeş[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bence warrior damage öküz gibi hp öküz gibi defense öküz gibi eee daha ne isterki bi player damage de sabit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: melarx, 24 Ağustos 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Bence warrior damage öküz gibi hp öküz gibi defense öküz gibi eee daha ne isterki bi player damage de sabit... +1 şimdiki aklım olsa war olurdum...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben de burial beni kestikçe keşke warrior olsaydım diorum :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 burial dah beni kesme zevkine varamadı dün tam kesiyodu(3 kişi dalıyo bana) başkası öldürdü...ama yinede onların partydeydi heralde np yabancıya gitmedi ii:) bugünde tribulaya yattım öle cebbeleştik bowlda 1dk fln sonra o kesti bende ölünce aklıma geldi def(spear)talia varmış üsütümde daggeri giyemeden öldük.. mage için şart talia bence town rush yaparken flame ressitli(200 ressit veriyo) 1tane tlia dagger 1 tanede def spear yanında bulundurcan.. bakcan uzaktan waririor geliyo takcan speari korkmucan...ama genelde bana ters adam geliyo o bşka spear varken sin war varken dagger geliyo:)[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende vardı spear 50 talia ama galexle karşılaştım bi işe yaramadı :( dün de buriale daldım spear def 20 gloves var onu deniim diye :D sonum feci oldu. 1200 vuruyodu 1100 vurmaya başladı pek biş deişmedi :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dagger def helm ve talia def armor varken ftuluty 400 vurdu spikela hatta 370 kusur...nasıl işe yaramaz_? normalde adam 1200-1500 vurur...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence en iyisi ko oynamamak ;)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 45 e kadar warrior la kasmak için benim bulduğum yöntem attack+berserk olmak...45 te ise 6 küsür milyona skill çekip voker olmak ve gerisini attack vermek..[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar