Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares'te account açarsam bana level kasmamda yardım edermisiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerek kalmadı yoruma:D fatih iş başında:D

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 24 Ağustos 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 24 Ağustos 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:D

sorun şu ki açtığın başlık türü yanlıştı bende buna laf ettim ama msjı attıktan sonra bir baktım ki fatih senin başlığı değiştirmiş, bende yorumuma gerek kalmadığı için msj ımı editledim.:D

hepimizin can sağlığı için şu yukardaki sticky leri okuyun lütfen:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Mesaj tarihi:
arese gelme..
1-ztn çok kalabalık birde hergün 99 acoount açılıyo
2-fiyatlar 4server arasında en pahalı...
3-lvl kasmak zor ztn harpy slotta 4-5 party oluyo...

bunlardan sonra gelmek istemessin heralde_?[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir...
Mesaj tarihi:
ahah bi harpy spotunda kscilerin resmini çekmiştim de jpgye çevirecek bi prog. bulduumda koyayım :D abartısız 100 kişi gelmişler ksye :D[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Mesaj tarihi:
dedik sana...item fiyatları önemlidir..[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir...
Mesaj tarihi:
iide ben ne yapçam o zaman yeni ıd alınmıyo diezde mage var mageler kötü ben bi arhery açıcam onu 60yapıcam ama en ucuz server neresi[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad

• Yeni Oluştur...