Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Alan var mı? Beğendiniz mi? Çeviriler nasıl?[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Eraq, 05 July 2003 11:49 tarihinde demiş ki: Alan var mı? Beğendiniz mi? Çeviriler nasıl? [hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 D&R'da var mı?[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ney çıktı mı sen mayyak mısın? :P şaka bi yana sanırım sen türkçe PHB'den bahsediyon ben sipariş verdim ama inbeler dün kargoya verilecek dedi herhal bana bügn fln gelir[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Valla PHB'den bahsediyorsan bildiğim kadarıyla çıktı ama D&R'larda var mıdır onu bilemem[hline]Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! « Ölümün olduğu bir yerde daha ciddi ne olabilir ki ? » [Bu mesaj Khanum tarafından 05 July 2003 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 yav arkabance bir kuruluşun alt kurumu oldu gerekli şeyler kapandı diyorlar doğrumu yoksa sallamsyonmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 arkabahçeyi bilmiyorum gerekli taşındı kitapları saklıkent getiriyo.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Avaturk Gereklişeyler ve Arkabahçe hakkında aradıklarınızı bulabilirsiniz[hline]« Ölümün olduğu bir yerde daha ciddi ne olabilir ki ? » Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 evet türkçe phb'yi diyorum bu arada 8-10 tane msg attım kusura bakmayın (güncelle yerine quete :P) macera seti midir nedir onu D&R'da sormuştum yoktu, Toys'r us'dan almıştım :) ha bu arada gereklişeylerin sitesine girince (yani giremeyince) direk avatrk'ya yolluyo. internet üzerinden sipariş edemeyeceğim için de bakırköyden alabileceğim bi yer lazım.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 05 July 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bakırköymü :lol: böyle birşeyi satmak için çok uygun bir mekan :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ühüh D&R ve Megavision'a baktım yok. Toys'da bile yok. Mephisto Taksim'in telefonunu versenize :D[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 06 July 2003 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Okuyan varmı? Baskısı nasıl? Had bide en öenmlisi çevirisi nasıl Microsoft Türkçesi (Özellikle Windows'ta kullandığı türkçe beni öldürüyor) değildir umarım?? Bide avaturk tan alırsam kaç günde elime gelir???[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 avatürk ten sipariş werdim 12.07.2003 2:00 da ne zmn elimde olur bilen warmı 3 iş günü içinde elinizde olurdiyo pazar günü gelmez mi?gelmesse kafayı yerim bea[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar