vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Suan elimde p3 866 + 512 ram + dandirik p4 kasa var ben diyorum ; sole kesinlikle cok sessiz bir kasa (gorunumu hic onemli degil yeterki guzel sogutsun, seside cikmasin), uzun zamandir p3 866 kullaniyorum sole performans fark ettiricek cpu+ram+anakart+kasa dortlusu onerebilirmisin, tesekkurler.[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 beyler tavsiyenize ihtiyacim var hepsiburda.com da geziyorum tutun elimden :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben de istiorum bunlardan cpu amd athlon 64 3500+ (s939) venice alacam ram de 1gb dual channel ddr400 kingston ama eger intel pentium alacaksan anakartını ddr2 destekli alıp ramleri 1gb dual channel ddr2 alablrsn anakart ve kasa için ben de bişiler bekliom :p[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kim bilir nekadar guseldir ole pc de takilmak :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yokmu tavsiyede bulunucak kimse:([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 DDR2 gereksiz, fiyat/performans cok dusuk, yani DDR'dan hizli oldugu kesin de verilen onca farka degecek bir hizlanma olmuyor pek. Kasa olarak da sunu kullaniyorum ben, memnunum, dizayni hosunuza giderse. Bir de bu var disindan begendigim ama kullanmadim hic.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 23 Ağustos 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bugun dijitalcentere a gidip ordan bakicam kasa, sogutma olaylarina eskiden ne guzeldi ya simdi aptal oluyor insan sunumu alsam bunumu alsam die[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ddr da fark mi yok ? yuh[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Alis, 24 Ağustos 2005 07:09 tarihinde demiş ki: ddr da fark mi yok ? yuh tam okumadın herhalde hız farkı var evet ama öyle ahım şahım bir fark olmuyor verdiğin paraya değmez zaten[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kasa olarak Cm Stacker çok güzel bir seçim olabilir. Hem super tower hem de 3 tane ( 2x120 + 1x80 ) ile gayet sessiz.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 psu da önemli ses için tagan lar ı tavsiye ederim.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sagolun beyler aldim bisiler 2milyar gitti anasini satim :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar