DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Öncelikle sunu söylemeliyimki bronx kadar yaratıcı ve scripts konusunda bilgili bir kişiye rastlamadım scriptelerinde göz gezdirdim fakat runebook ta problem yaşadım sadece gate acarken bu problem oluyor.Gate i aciyorum yerimde açmış oldugum gate cantama düşüyor.[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yine yere at nolacak?[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Gate'in on@=step tiginde sorun vardir.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 atıyorum yine üstünden geçiyorum yine çantama düşüyo[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 on=@step tigni kontrol et.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sayın bronx lol[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Goz Attıgın Scriptler Arasinda Nasil Gate Dialogu Bulamadin Anlamadim. Neyse Moongate Scp sini Ekle Sorunsuz Calisir,Cunku Gate Dailogu Moongate Scp icerisinde Bulunuyor.Eklemediginden Calismiyor. iyi calismalar.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Bronx un scripti hakkında; İlk önce bukadar harika bir arsive daha önce sahip olamadım. Bu scripti kullanabilmek için yapmanız gereken 55i cekip script klasorunu yok etmek bukadar. butun scriptler bende sorunsuz calıstı. Tekrar teşekkürler bronx.[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Prawler, 12 July 2003 03:33 tarihinde demiş ki: sayın bronx lol[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] [hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar