kinjo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arkadaslar oyuna giremiyorummacaba hacklenmiş olabilirmiyimm 1 saat oldu hala girmiyor hep aynı yazı yazıyorr log inn failed.please try again cevaplarınızı bekliyorummm lutfen yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hacklenmemişsindir bendede olmuştu bende delirmiştim ama 2.5saat sonr girdiiimde oldu takma kafana[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinjo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: raul7fb, 24 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki: hacklenmemişsindir bendede olmuştu bende delirmiştim ama 2.5saat sonr girdiiimde oldu takma kafana gercekten haclenmemişimdir dimi deli oldum pc basında yakında kafayı yiyecemm 1 saaten beri aynı yaı offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya bişi olmaz kapa pcyi tv seret sonra aç[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinjo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 biraz daha deniyeyim olmazsa senin dedigin gibi yapacammm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şu disconnect,lag,login failed için stickyler veya genel bir topic açılsada her seferinde farklı başlık olmasa keşke ayrıca arama yapılsa vs.vs.vs. sadece login failed diye arama yapınca Bu Bir Bu İki (kakşinin güzel bir açıklaması var bu topicte) Bu Üç Bu Dört Bu Beş BU da Altı altı tane topic çıkmış ayrıca bu konularla ilgi , ya off, başlıcam böyle oyuna, yeter artık, yine mi vs.vs. gibi saçma başlıklarla açılmış 10larca topic vardır kesin. [signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies [Bu mesaj misanthropehus tarafından 24 Ağustos 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ewt bi tane de ben açtım :D ama biraz farklı. oyun sömürüyor resmen bizi[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar