Razien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Birde format dene diyecem ama oda çok uzun sürer kötü bir durum tabi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet format asla olmaz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 lütfen ben şimdi uyuyorum döndüğümde bir çözüm lütfen olmadı ingilizcesi nasıl yazılır sorunumun blizz e mail atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 peki internetten başka böyle grafik zorlayıcı bir oyun oynadığında ve bu tip garifklerde hafif artış ve ekran kartını modele göre zorlayıcı oyunlar oynadıında internetin kopuyo mu tekrar? mesela battlefield 2 de birden savaşın ortasına düşersin ortalık patlama efektleri adamlarla doalr kartın zorlanır netten düşersin. Eğer öyle irşey oluyosa PSU dan da başına gelebilir yeterli gücü sağlamıyodur. Modemin usb felan değilse veya ayrı adaptörü varsa unut gitsin dediklerimi.Bir Arkadaşımın başına gelmişti Açıklama: bu olayı yaşayan arkadaşım bana geldi sonra grafikleri gördü bir gaz gitti bendeki kartın aynısını aldı, tabi standart uyduruk bir PSU (güç kaynağı) var onda. 6800 gt ayarındaki kartlar 100 watt civarı bir elektrik tükettiğinden adam böyle kartı full grafik açıp curcunanın ortasına gelince ya restart yiyodu ya da netten düşüyodu ya da kitleniyıdu alet, bir gün evine benim 480wattla gittim sorun kalmadı. adam da yeni bir psu aldı sorunları çözüldü. Saçma gelebilir ama bu bir gerçek.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hyr bir tek wow da oluyordu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sen baska hangi grafik zorlayici oyunu oynadin berk benim bildigim kadarıyla sende pek ole zorliycak mmorpg felan[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bf2 mmorpg mi ama girince düşürürüm grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 uppango kassango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 doru o var bende direk kendilginden sorun sinir bozucu birsey ama uufff ne dolmaz sıraymıs :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 olaya bak ya diğer serverlarda olmuyor sırf hauromda oluyor of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hauramush çok kalabalık bi server, lag fazla, sıra fazlalığı var vs. belki de o yüzden internet iflas ediyordur?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 onuda düşündüm ama neden kimse değilde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çünkü senin bilgisayarın/bağlantın dandiktir. nedir yani? eğer haumarush'tan önce böyle bir sorun yoksa sorunun kaynağını kestirmek zor olmasa gerek. 24 saat boyunca oyuncu sırasının 1500 kişinin altına düşmediği bi serverdan herşey beklenir gibi geliyor bana.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aynı sorun bende vardı. yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi interface ve üç harfli diğer iki dizini sildim. bir de ethernet bağlantısıyla ilgili bir ayardan bahsediyordu blizzard forumlarında, o ayarı değiştirdim düzeldi. oyunu silip yüklemekle, formatla ya da grafik kartı sürücüsüyle bir ilgisi yoktu, daha önce hepsini yapmıştım işe yaramamıştı. değiştirdiğim ayarı bulunca yazarım tekrar, ama endişelenme, tamamen aynı sorundu bendeki de, düzeliyor nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 başlarda yoktu ama şimdi var bu sorun of lütfen bulun ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eeh ne eşşekmişsin be[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aynı sorun bende de var char ı zamanında lvl 60 yaptıgımda questlerle fazla işim olmuyodu ama ne zaman alt charlara yöneldim sorun gün yüzüne çıktı. bazı zonlardaki questleri bitirdikten sonra oyun bi süre öle kalıyo hiç bi özelligini kullanamıyosun ama etrafında herkes normal takılmaya devam ediyo, bi süre sonra ise oyun disconnect oluyo. sonra tekrar baglanıp devam ediyosun. ekledigimiz bi mod dan kaynaklandıgını tahmin ediyordum bende ama ayrıntılı bi araştırma yapmadım hiç. edit: ayrıca ben modemi ve bilgisayarda bikaç parçayı değiştirdim sorun hala devam ediyo :) eskiden usb den bagladıgım bi adsl modem kullanıyodum şimdi ethernet ten baglanıyorum yani bunnarla bi ilgisi yok sanırım. [signature][hline]EU - Burning Legion OmeN [Bu mesaj OmeN tarafından 21 Ağustos 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tecnical support u okudumda çogunlukla MSI NForce 3 anakarta sahip elemanların hepsinde yanı sorun var gibi, benim yeni aldıgım anakartta bu marka ama ben eski anakartlada aynı sorunu yaşıyodum die hatırlıyodum yada yanlışmı hatırlıyorum şüphelendim şimdi :)[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abi uplayıp durma şunu,bilmiyo heralde kimse,tekrar mı banlatacaksın kendini..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ağ bağlantısına şöyle bişey yapmışım ben, deneyin belki düzelir: denetim masası (control panel) ağ ve internet bağlantıları (network and internet connections) ağ bağlantıları (network connections) yerel ağ bağlantısı - sağ tık (local area network) yerel ağ bağlantısı seçenekleri (local area network propertioes) penceresi açılacak bağlanırken kullan: (connect using:) yazısının altında network kartının adı yazar, yanında da yapılandır (configure) tuşu vardır, ona tıklıyoruz açılan pencerede gelişmiş (advanced) sayfasına geliyoruz özellik: (property:) altında "checksum offload"un karşısında "enabled" yazıyorsa onu "disabled" yapıp tamam diyoruz. bu kadar... umarım işe yarar, bende yaramıştı. [Bu mesaj lamutix tarafından 21 Ağustos 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o dediğini yaptım internet gitti bir dahada geri gelmedi yahu tüh olmadı sağol genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 malkavian serisine devam :) 7 yolda ..[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian7 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 7 is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qu__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Çok tesekkürler lamutix. Ayni sorun bende de vardi. Aynen Omen'in bahsettigi gibi ve tahmin edin ana kartim ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar