Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Film vietnam savaşına katıldıktan sonra psikolojik dengesi bozulan bir genci işliyor. Kahramanın en yakın arkadaşı patlayan bir bomba ile yanıbaşında ölüyor ve bütün o kaos, bomba patlamaları ve gürültü içinde gencin gördüğü kuş kelimenin tam anlamıyla gencin beynine kazınıyor. Genç o andan sonra bir kelime etmiyor ve melankolik ve depresif bir biçimde evine döndükten sonrada tek yaptığı şey kuşlarla ilgilenmek oluyor. Ardından iletişim kurmadığı için sorunları iyice artıyor ve genç askeri bi tımarhaneye yatırılıyor. Bir başka arkadaşı ise onu bu durumundan kurtarmaya çalışıyor. Cidden çok etkileyici bi filmdi 1-2 sene kadar önce cnbc-e de izlemiş olmam lazım ve isminin de birdie ya da birds ya da o tarz da bi şey olması lazım ama imdb de arattım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ve tabiki birde sizin de görüşlerinizi alabilirmiyim :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Emilio Estevez'in oynadığı film olabilir ama tımarhane'ye yatmıyordu :P [Bu mesaj Catscratch tarafından 22 Ağustos 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 birdy bu filmin adı, çok beğenmiştim ben de, nicolas cage vardı genç haliyle. alan parker filmidir bu.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 filmin adi Birdy olabilirmi ? nicholas cage oynuyor . http://www.imdb.com/title/tt0086969/[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bu türü seviyorsan The War At Home filmini de seversin. Seyretmediysen bir yerlerden bul bence. Emilio Estevez'in kendi çektiği ve gerçekte hayatta da babası olan Martin Sheen ile baba-oğul'u oynadığı bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Evet birdy.. Gerçekten mükemmel bir film[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Birdy bu. Çok güzel filmdir. Genel anlamda Amerikan vietnam konulu savaş filmlerinden nefret eden biri olarak söylüyorum ki bu film beğendiğim az 3-5 vietnam filminden biri. Tabii gençliklerini anlatırken falan savaştan uzaklaşıp hafif bir retro rüzgarları da estiriyor. CNBC-e'de vermişti zamanında öyle izlemiştim.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 birdies diye bile arattım ama birdy aklıma gelmemiş :) cok sağolun arkadaşlar. Hakikaten cok harikulade bi film ya[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar