Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende bir film soracağım ve yorumlarını isteyeceğim

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Film vietnam savaşına katıldıktan sonra psikolojik dengesi bozulan bir genci işliyor. Kahramanın en yakın arkadaşı patlayan bir bomba ile yanıbaşında ölüyor ve bütün o kaos, bomba patlamaları ve gürültü içinde gencin gördüğü kuş kelimenin tam anlamıyla gencin beynine kazınıyor. Genç o andan sonra bir kelime etmiyor ve melankolik ve depresif bir biçimde evine döndükten sonrada tek yaptığı şey kuşlarla ilgilenmek oluyor. Ardından iletişim kurmadığı için sorunları iyice artıyor ve genç askeri bi tımarhaneye yatırılıyor. Bir başka arkadaşı ise onu bu durumundan kurtarmaya çalışıyor.

Cidden çok etkileyici bi filmdi 1-2 sene kadar önce cnbc-e de izlemiş olmam lazım ve isminin de birdie ya da birds ya da o tarz da bi şey olması lazım ama imdb de arattım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ve tabiki birde sizin de görüşlerinizi alabilirmiyim :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

Birdy bu. Çok güzel filmdir. Genel anlamda Amerikan vietnam konulu savaş filmlerinden nefret eden biri olarak söylüyorum ki bu film beğendiğim az 3-5 vietnam filminden biri. Tabii gençliklerini anlatırken falan savaştan uzaklaşıp hafif bir retro rüzgarları da estiriyor. CNBC-e'de vermişti zamanında öyle izlemiştim.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...