Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu yıl başlıcam da atlayan veya sınava giren varsa biraz bilgi verebilrmi sınav hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasonnde Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eğer bu sene kpds sınavına gırdıysen vbe 70 üzeri aldıysan sınavlara gırmeden dırek atlayabılırısn ben öyle yapıcam. yoksa hazırlık sınavları var sanırım onları gecersen atlayabılırısn okulun sitesinde vardi araştir bi www.izmirekonomi.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 haz1rl1kta laptop veriyolarm1?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hazırlıkta da veriyorlar bizim okuldan gidenler aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok basit genelde sınavları yani kitap okuyorsan daha öncede okulda ingilzice gördüysen (devlet okulunu saymıyoruz) hiç zorluk çekmiyorsun..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: LethE, 24 Ağustos 2005 12:52 tarihinde demiş ki: çok basit genelde sınavları yani kitap okuyorsan daha öncede okulda ingilzice gördüysen (devlet okulunu saymıyoruz) hiç zorluk çekmiyorsun.. hem kolejde hem anadolu lisesinde okudum...geçerim o zaman heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar