coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaw nedir bnm cektigim bu dc lerden????oyuna girmek icin bazen tam 1 saatimi harciyorum.ares'teyim a1 e girmek istedigim zaman hep dc oluyom.bide sırf inat olsun diye butun serverlarda char acıp DİSCONNECT clanı kurcam.yeter yaw alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 BAŞLIKTA BÜYÜK HARF KULLANMAYALIM LÜTFEEEEEEEN[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ii tmmda buyuk olsa noolcak kucuk olsa noolcakk??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sen burayı okusan, anlicaksın nolucağını ama çok tembeliz?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ayıp herşeyin bi adabı var(böylemi yasılıyordu :D ) forum kurallarını okumadın mı forum terbiyen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bak bakalım senden başka büyük harfli topic ismi olan varmı.Forum Kuralları var deilmi.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tmm ne bagriyonuzz okumadım ama girip cabuk cabuk gecmiştim bidaakine yazmam minnacık yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar