nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tam 1 hafta bodrumdaydım bi arkadasla, ilk baslarda felaket gecicek gibi geldi ama sonralarda o kadar guzellesti ki tatil.. cok kisiyle tanıstık, havada ucan kediler fln gorduk, ictik icirdik... ama bitti ve okullar acılacak simdi off nasl alıscam normal hayata ben[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 DAHA TATİLE CİKAMAMİS İNSANLAR VARKEN BOYLE TOPİCLER ACMAYİN! KAN CİKACAK SONUNDA![signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yavaş yavaş alışırsın. Tam karar yapmışsın tatili yazından anlaşılıyo :) Fazlasında cıvığı çıkar emin ol. En iyisini yapmışsın. Şimdi okula gidersin,dersane ders fln. Seneye tatili iple çekersin. Çok yapmış olsaydın tatili 1-2 ayda evde yatacaktın o da olmazdı.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Şahsen şu ankı bulundugum yaşıma kadar her yaz deniz kum güneş gormus bı ınsan olarak bu yaz kasıtlı olarak gitmedim bi yere. Baydım artık denizdende tatildende. İlginc bi durum benimkide. Ayrıca icimden de hic gelmedi bu yaz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 black aynen, bi in flamesi gormek icin cıktım ankaradan hehe.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar