NumeroUno33 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 duyduguma gore ke cikmis...oynayan da varmis...bide bi defaya mahsus ucret odeniyomus...ne kadar doru bunlar?? bana hepsi rivayet gibi gelio ama sizin bi bilginiz varsa bi zahmet alayim:))[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bayadır beta hali oynanıyor.Ücretli olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 beta hai mi?? testten bashsetmiyosun dimi?? peki nerden indiriyoruz bi bilgin var mi??[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 geçti artık. üyelik alman lazımdı zamanında[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaw kardesim bi acik acik sole...ne uyeligi almam lazimdi zamaninda??test icin mi diyosun sen?? ben diyorumki cikmis millet oynuyomus diorum sana bunla ilgili bi bilgin var mi??bi de ucret odencekmis bi defalik...[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 zamanında sitede Ke Beta Tester gibilerinden bi link vardi.oraya tiklayip Ke Beta Test icin kayit oluyordun.e-mail adresini soruyordu.bi süre sonra kayit olanlara knightonlineworld den mail geldi.mailin icinde ke indirebilecegin adres ve oynamak icin gerek li acc nin id si ve pass i yaziyordu.ben 2 defa kaydolmuşum:D pm atiyorum sana birini sana veriyim acc nin link ide yollarım hadi byes[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar