Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda bilgisayar toplatabileceğim güvenilir bilgisayarcı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar kredi kartına taksit yapması koşuluyla güvenebileceğim bir yerler bilen var mıa ama aradığım parçaları birleştirebilmeli. Örneğin thermaltake kasa istiyorum bulabilir mi acaba[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0
Mesaj tarihi:
Pc Goldda olması lazım var hatta var var.Golddan toplat.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
pc gold'dan hic bir sey alma her bi boku arizali cikiyo bide ugrastiriyolar ... git kendin topla en iyisidir bence[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
kendin parça montajı yapamio isen , kadikoyde
eksen , exa , transdata , pcgold gibi büyük firmalar var.. onların herhangibiri ile çalişirsan başin ağrimaz ( kendi adima eksen ve exa ile çaliştim , gold'un da namı kötü olsa da son zamanlarda memnunum müşteri desteğini geliştirdiler bayaa )
hiç biri ile sorun yaşamazsin , rahat rahat git yaptir pc yi[signature][hline]*Anime listem için PM atın , görüşelim...
*The Voice of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Mesaj tarihi:
eksen bilgisayar derim ben taksitte war kadıköyde pc goldun karşısında yazıcıoğlunun orda[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper
  • Yeni Oluştur...