dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 jardel kac milyon dolara geldi kac milyon dolara gitti neydi ne oldu hmm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Jardel Ortega kadar yıldızmıydı bide onu sorarım :) Hatta kariyeri ortega kadar sönüptemi gitti..[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ortega'nin avrupada zaten bir kariyeri yoktu xaero bu birincisi. bide digerlerine cevap versen fener senin sonduruyor dedigi yildizlarindan birinde 18 milyon $ digerinden de 12 milyon $ toplam 30 milyon $ para kazandi. turkiye'de hangi takim iki oyuncudan bu kadar para kazanmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 evet fizban'in sorusuna cevap verin hadi benimkini gectik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paranız varda ne oluo? Söndürüp söndürüp geri yolluonuz adamları işte.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 neyi sondurduk 20 milyon $ 'a sondurdugumuz adami almazlar merak etme :) paramiz var sampiyon oluyoruz demiyoruz zaten aksini iddia eden olmadi. [Bu mesaj -Apex- tarafından 13 Şubat 2003 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yuh apex okocha ve baliç i 20 ve 21 milyon $ a sattınız ha? kusura bakma ama yazmışın gibi geldi biraz bana :) kanıtlayabilirmisin bunu ?[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 balic'i 21'e sattik evet okocha'da oyle bisi biraz arastirim simdi bulursam koyarim buraya. sonuc olarak kimse fb'nin kazandigi kadar paralar kazanmamistir adam satarken bunu aciklamak icin yazdim onlari oraya , yildiz adamlari harcamisiz denmis.birisi fb'den real madrid 'e biriside psg 'ye gitmis onemli olan bu zaten ne kadar oldugu degil ama cok buyuk paralar kazandirarak gittiler hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 eski arsivleri arat bulursun okochanin bonservisi 17.5 milyon dolardir balicinki ise 20 milyon dolar biseydi adamlarin sozlesmesini getirmeyi cok isterdim ancak genelde bu tur arsivleri kulupler basinla paylasmiyorlar[hline] [Bu mesaj dehsetkarizma tarafından 13 Şubat 2003 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 okocha'yi 17 milyon $ a satmisiz kanit koy dersen koyarim mandrake simdi balic'in tam sattigimiz fiyatina bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 balic hakkinda tam bir fiyat bulamadim yaklasik 20 milyon $ diye geciyor real madrid fanlarinin sitesinde bile . birisi 17 digeri yaklasik 20 milyon $ yeterlidir heralde mandrake,buyuk paralarin kazanildigi acikca ortada,sende arastir biraz gorursun. bu iki yildiz fenerbahce'ye geldikten sonra cok daha fazla paralara yurt disina satilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 olabilir mümkün bana o zamanın fiyatıyla baya pahalı geldi -[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 lol ya sizene kimin kaç paraya alınıp satıldıgı yönetim kurulunu tutmuyonuz siz takımı tutuyorsunuz adamın kaç paraya alınıp satıldıgını ne bilceksiniz gazetede bile kesin kanıtı cıkmıyo(biri 19- biri 20 ortasını buluyorlar) diyolar 15 e alındı eyvallah ortaya fatura falan mı koyuyorlar?:P transfer ücretlerini takımlar federasyona bildirirken abartı düşük gösteriyorlar, resmi kayıtlarada onlar geçiyor onları söyleseniz derizki oke kanıt var (ki onlarda yanlış) ..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Nukem_Verite, 13 Şubat 2003 19:14 tarihinde demiş ki: balic 20 değilde 2 milyon dolardı diye hatırlıyorum ben. :) yanlis hatirlamissin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Nukem_Verite, 13 Şubat 2003 19:14 tarihinde demiş ki: balic 20 değilde 2 milyon dolardı diye hatırlıyorum ben. :) Yok ustune bız verdık 10 mılyon dolar.Nukem naptın abı[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: DynamicK, 13 Şubat 2003 18:39 tarihinde demiş ki: lol ya sizene kimin kaç paraya alınıp satıldıgı yönetim kurulunu tutmuyonuz siz takımı tutuyorsunuz simdi burda bize nesi yok takim hakkinda bisi soylenmis savunuyoruz , savunuruzda gerektigi yerde yonetimide savunmak gerekir. nukem 2.5 milyon dolara madrid zaten transfer yapmaz o acidan dusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 ortega formasını gtürene revivo formalarınıyarı fiyatına geri veriolar mıymıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar