Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkma Teklifleri ve Sonuçları

Darkblade

Öne çıkan mesajlar

ya dedım ya okuz olan bendım
hala da pısmanım
senı sevıyorum desem nıye okuz olıyım senı sevıyorum demek okuzluk mu? :)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 23 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
oha ne ilginç çıkma hikayeleri varmış yavs.. benimkini anlatmicam çünkü derinlere atmak için çok uğraştım ve hatırlamak istemiyorum..

,benimde öyle reddedilmedim ama sonra çoooooooooooook pişman oldum sğuduğuma bak anlatmıcam dedim ama annatıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu olay gerçektir
kız-seninle konuşabilir miyiz?
erkek-noldu yine
kız-ya yok bişi sadece konuşabilir miyiz dicektim neyse boşver
(ertesi gün olur)
kız-nbr
e-ii sen
k-ii kantine inelim mi bişeyler ısmarlıcam
e-olur
(kantine gelinir erkek yüzsüzlük yapar kız çay içerken erkek hamburger +kola ister :))
kız-bişey söylicem ama nasıl söylesem bilemiyorum
e-noldu direk annat
k-ya yok bişey üffff
(ertesi gün esas oğlan arklarıyla öğle tenefüsüne tam çıkacakken kız gelir)
k-m.... seninle konuşmam lazım
e-ne var kızım 2 gündür bişeyler annatmaya çalışıosun burda söyle ne söyliceksen
(sınıfın nerdeyse bütün erkekleri yanındadır esas oğlanın)
kız-SENDEN HOŞLANIYORUM
e-2 gündür söylicein bu muydu?
k-eet
e-bende bişey zannediyodum tmm ben arklarla biraz takılıcam sonra seninle konuşuruz sinema filan yaparız bi ara
k-(kız sevinir zevkten 4 köşe olur :) olumlu bi cevap mı bu
e-tmmdır tavladın beni der ve güler (esas oğlanın en güzel anılarından biridir bu)
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bi kez red edildim oda öküzlüğümden ve trgy dinin gazından gerçi o çıkma deil tanışma teklifiydi :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

aşık olmak, çıkma teklif etmekten utanmak, hırsından yerin dibine girmek, elde etmeyi çok istemek, bu kadar olaydan sonra elde etmek ya da reddedilmek, onu düşünmek, sonra da unutmak. hepsi de insani güzel şeyler yaşanmaya değer, yaşanması gerek.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

romantizm ölmüş arkadaş =P. ilginç hikayeler...

ben birine teklif etmemiştim ama yüzüne karşı onu sevdiğimi sölemek zorunda kalmıştım. sonra da hayatımda kaybedebileceğim en değerli insanı adım adım kaybettim. pff.. film şeridi, gözler önünden geçiş muhabbeti..[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkblade, 23 Ağustos 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
said:
crysania, 23 Ağustos 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
abiicm hepiniz tekliflerinizi ve sonuçlarınızı atmışınız çok hoşş bn şimdi buraya kız olarak nie atlıyorum bilmiorum ama..

bu konu sadece erkekler için diil..bayanlarında elbet vardır böyle anıları..onları da istiyoruz..bakalım sizlerin gözünüzden nasıl görünüyo bu olaylar..

valla komiklik açısından dğil ama harbi en yakın arkadaşımdan çıkma teklifi aldığımda (ki kendisi doğduğm andan beri arkadaşımdır) kendimi berbat hissedip berbat bi dialog geçmişti aramızda...

c:ben s:malesef O

c:günaydınn nbr cnm!!!
s:şeyy şeyy iiim galiba ( normalde asla böle davranmaz ogün karar vermiş bana açılmaya sonadan öğrendim)
c:noldu iimisin biras garip görünüosun :S
s:yok bişi im merak etme
c:buna çok sevindim
s:..............
c:eee ne konuşcaktık benle nie getirdin sabahın köründe buraya beni soğuk zatenn (sanırım darbe etkisi oldu bu)
s:ee şeyy aslında şeyy ya bn sana önemli bişler sölücektim şeyyy özel biras...
c:............ (içimden bi ses gitti güzelim arkadaşlık diodu)
s:yaa şeyy ya şöle oturalım bi (soğuk terler akıtıodu)
c:ii tmm da bnm fazla vaktim yok çabuk ol ne sölüceksen evde aşkım beklio(bu hayatımda kurduğum en yanlış cümleydi aşkım da kuzenimdi bu onu biliodu ama o an farkedemedi)

s:aşkın mı :-? hımm ii o zaman bn vaktinizi çalmayım
c:ii edersin (diyerekten arkamı döndüm e yürümeye başladım)
s:yaa ufff baksana bi
c:NEEEEEEEEEEEE????????????
s:salak seni çok seviyorum kapama artık gözlerini!!!!!!!!
c: bana bak şakanın sırası diil dalmiim
s:ne şakası be körrrrrrrrrrrrrrrr
c:şimdi olmas sona konuşalım(sinirden kuduruyodum tabi afallama daha çok söz konusuydu ama bn arkama bile bakmadan koşarktan ewe döndüm)
s:üfff :(......................
bu olaydan sona bi daha konuştuk tabi bn arkadaşlarımın zorlamasıyla kabul ettim ama 1 hafta sürdü ve 17 yıllık dostluğumuz tükendi o ysdn tavsiyem sakın en yakın arkınıza böle şeyler hissetmeyin mutlaka dostluğu yok edio çünkü :([signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere uygulamak zorunda kaldığım bi yöntem olmuştu;

yöntem şu;

hatun kişiden çok hoşlanan ancak hatun kişinin kendisine karşı olan duygularından emin olmayan er kişi , hatunla akşam dışarı çıkar kalabalık arkadaş ortamı ile (eğer arkadaş ortamı yoksa yaratır) bar , club , taverna vb içili ortama gidilir...Er kişi hatunun yanında deli gibi içmiş ayağına yatar (ama JB leri saksıya döker [burası biraz tuzlu oldu bira da olur])Ve "sözde" sarhoş olur.Ama cin gibidir.
Gecenin ilerleyen saatlerinde er kişi hatun kişiyi alır dışarı çıkarır.Duygularını güzelce açar ama bi yandan da sendeler , dili sürçer...

Hatun kişi cevabı verir.

Case 1 ; Hatun kişinin cevabı olumludur; Yehoooo...problem yok...Ertesi gün "yok canım gayet iyiydim ben sadece çakır keyf olmuştum" denerek olayın üstü örtülür...

Case 2 ; Hatun kişinin cevabı olumsuzdur; Ertesi gün hiçbirşey hatırlanmaz ve olası sorulara da "ahhh canım benim olur mu hiç öyle şey sen benim kankamsın çok içmişim saçmalamışım , zaten hatırlamıyorum bile"...denerek olaya nokta konur.
nokta[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...