Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Xan, 23 Ağustos 2005 15:04 tarihinde demiş ki: ya benim en heyecansınz çıkma teklifim şöle olmuştur.. sabah çıktım okula gidiorm her zamanki gibi...işte arkadaş gurubundan daha yeni tanıştığım kız benim uzun süredir tanıdımğım hatuna bana çıkma teklif etsin demiş...bende bilerek bi gün sora etmiştim...pek heyecanı yoktu ama zevkliydi:D Arkadaşlarımdan biride aynı durumdaydı..ama adam öyle utangaç çekingen ki..kız ben dahil arkadaşları yoluyla gelsin konuşsun kabul edicem diyo çocuğa adam hala korkuyodu..en son kız geldi tuttu kolundan sorla söylettirdi çocuğa..sonra 3-4 yıl çıktılar..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehehe ben orta son dyadm snırım bu kıza cıkma teklıfı edmstm msj atmstm ıste ya senden hoslanıyorm ve sennle ckmak ıstıorm kabul edersen sevınrm kabul edersen mesaj edmessen 50 kere caldır demstm oda arkdsz dıe cvp vrsmstı :( snra ayarlamstm ama eueh[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kötü durumları yazıyoruz di mi? Hangi kameraya anlatıyorum? öhöm... Hala İstanbul'dayken, artık lise başı mı ortason mu hatırlamıyorum, okulun 5 dk. ötesindeki bi Turkcell merkezinden (ne demekse Turkcell merkezi :) ) kontor almaya gittim... Gitmez olaydım... İlgilenen kız 20+ yaşlarında, benden biraz kısa, siyah upuzun saçlı, hayatımda gördüğüm en tatlı gülüşe sahip bir kız. Ben tabii gittim bi 5 dakika kadar karşısında böyle salya akıtarak baktım hatuna, kız da sağolsun anlayışlı çıktı sildi salyamı (ehue yok tabii o kadar da değil) Neyse ben kontörü aldım kız hala bana bakarak gülümsüyo, ben tabii zaten Leyla olmuşum, kız da gülümsüyo "bi elektriklenme oldu sanırım" diye düşünüyorum... Toyuz daha, adamların satıcı olduğunu, müşterinin de velinimet olduğundan haberimiz yok :) Neyse, ben hergün gitmeye başladım bu işyerine, maksat hatunu görmek ama ben bi gün "hedecell" hakkında bilgi almak istiyorum, bi gün "hödöcell" hakkında bilgi almak istiyorum bahanesiyle gidiyodum, kız da sürekli bir gülümsemeyle bana anlatıyo... (O zamanlar ciddi ciddi Turkcell'in bütün servislerini ezbere biliyodum :) ) Artık okulun da sonları yaklaştı, biz memlekete gidicez, ne yapsam ne etsem "ben bu kızla çıkamam ama içimde kalırsa da vicdan azabı çekerim" diye ilginç bir düşünceyle tuttum işyerinin yolunu... Neyse kapıya vardım, içeriye giremiyorum, çalışan kıza işyerinde o kadar insanın içinde ne diceksin? Bende dedimki en iyisi bunu dışarı çağırayım... Yaklaşık 2 saat boyunca bir ileri bir geri yürüdükten sonra içeri girme cesaretini toplayabildim (Tabii o sırada bu işyerinin yanındaki lokantanın sahibi de bir çaydanlık çayı içti "Ne yapıyo lan bu manyak" diye beni izleyerek) İçeri girdim, kızın yanında gittim, kız beni görünce yüzünde o tatlı gülümsemeyi görüp mayıştım ben tabii, 2 saattir düşündüğüm bütün cümleler tüy gibi uçtu gitti :).. 5 dk. sonunda kızın gülümsemesi yerini "Eee? Böyle bana bakmaya mı geldi bu" bakışına bırakınca ve "Buyrun ne istemiştiniz?" deyince ben uyanarak "ahem..öhöm.. kem-küm ..." ederekten lafa girdim ; Ben : "Şeyy... Sizinle birşey konuşacaktım da acaba dışarı gelebilir misiniz?" Kız : "Şu anda çalışıyorum, maalesef gelemem... Ne konuşacaktınız?" dedi. Ben tabii 2 saatlik bütün cesaretimi kaybedip koşa koşa kaçmak istercesine arkamı dönmeden "Özel bir konu" diyebildim en son, sonra kızın yüzünde yeni bir gülücük belirdi ama ben maalesef o sırada eve doğru koşmaya başlamıştım... Şimdi hatırladığımda hakkaten hayatımın en komik anlarından biri gibi geliyo ama her ne kadar konuşmaya devam etmeyerek hayatımın en büyük şapşallığını yapmış olsam da, medeni cesaretime de şaşıyorum :) Güzel günlerdi...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yalnız olay 3 dk. içerisinde gerçekleşti, yarım sayfa yazı yamışım ehue :) Kalıcı etki mi bırakmış ne...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eeh en iyisini yapmıssın ama boşver[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oha ne ilginç çıkma hikayeleri varmış yavs.. benimkini anlatmicam çünkü derinlere atmak için çok uğraştım ve hatırlamak istemiyorum..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Edit: Yanlış yazı pardon...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Ağustos 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 en sonuncusu ilginç oldu biraz. geçen sene okuldan (şile/ışık üni) cuma diye erken çıktım kadıköy'e kaçtım. malum zat da dersten çıkınca aradı beni. nerdesin falan dedi. sonra ben buna geyiğine bize gelsene haftasonu bizde kalırsın dedim (daha önceden kalmıştı ama o zamanlar çıkıyoduk). tereddütsüz tamam dedi servis kalkıyo kapatmam lazım dedi çot die kapadı suratıma. salak oldum tabi ben o sırada. akşam oldu dışarı çıkıldı eğlenildi falan. eve dönüldü normal yattık uyuduk falan. ertesi gece de taksim'e gittik. babam falan da var jazz bar'dayız. herşey normal giderkene manalı baktıını gördüm. nooldu demeye kalmadan öpüverdi kız. =) öyle yeni bi dönem başladı işte hayatımda... 10 ay bitti geçtimiz günlerde.[signature][hline]paint it black arkadaşım [Bu mesaj Dextra tarafından 23 Ağustos 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu olaylar karsısında hep sanssızım hangi kıza birşeyler hissedip açılsam fln biz arkadasız fln diyo ne arkadas canlısıymısım ben ya:([signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yazlıkta başımdan geçen bi muhabbeti paylaşiyim.. 1-Benimle çıkarmısın? 2-Hayır ! 1-İyi tamam ben bara giriyorum.. 2-Dur bekle gitme.. 1-Niye? 2-Dur.. 1-..... 2-..... 1-Gidiyorum ben be.. 2-Tamam çıkarım. 1- Niye?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 23 Ağustos 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla bn hayatımda bi kez birine çıkma teklifi ettim onda da mesajlaşırken direk konuya girdim..hala çıkıoruz ztn :) eskiden gene iyiydi de şimdi bütün bebe börtü böce öğrenci çıkma teklifi etmeyi.9 yaşında bi kuzenim var bi arkadaşıyla parkta salıncakta sallanıorlarmış sonra çocuk birden salıncaktan inip kaydırağın tepesine çıkmış ve kayarken 'seni seviorum benimle çıkar mısın beriil' die bağırmış.kuzenim de 'eveet' die bağırmış..kuzenimin günlüğünden okudum bunları :) yeni nesil pek bi romantik..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 AhHaHAHa extrem sevgililer ya..süperlermiş..sende az çakal diilmişssin ha..okuyosun çocuğun günlüğünü..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi ankara gezisi sonucu yakin arkadasimla kaynasan kizlarin amaci farkli cikinca bana gelen haber sonucu "olur peki.." demistim. ilginc olan saniyesinde eski erkek arkadasindan bi yumruk yememdi.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: beybin, 23 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki: 1 sene çok ii bi arkadaşlımıs oldu, bigün sitede otururken batm öpüşüors:) 5 ay oluo nerdeyse:) haydaa, cevremdeki kizlar hastalikli o zaman. illa teklif goturmek, bi seramoni yasamak lazim diyolar. bi bakarsin elemani kafeslemisin parmagina yuzugu takip, aman dikkat beyler.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Dela, 23 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki: haydaa, cevremdeki kizlar hastalikli o zaman. illa teklif goturmek, bi seramoni yasamak lazim diyolar. valla öyle ya..ben kızla beraberliğimin 3. günü bana zorla çıkma teklif ettirdi.. -biz beraberiz ama sen bana daha çıkma teklif etmedin! -eee gerek yokmuş demek ki bak.. -hayır efendim..teklif edeceksin ben anlamam.. konuşma da böyle bişeydi..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 -senı sevıyorum -tamam senı anlıyorum ama benım bu konuda yapabılcek bıseyım yok[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: ivy, 23 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki: -senı sevıyorum -tamam senı anlıyorum ama benım bu konuda yapabılcek bıseyım yok Hayııııııııııııııııııııııııııııııır....ben bu sözlerle büyüdüm resmen...yooooooooooo[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hangisi sensin ivy? "seni seviyorum" diyen mi diğeri mi?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! [Bu mesaj desirous tarafından 23 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende soyledıgım ıcın cok pısmanım... belkı hala affetmemıstır benı:( edit: öküz olan... ama dedım ya cok cok pısmanım [signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... [Bu mesaj ivy tarafından 23 Ağustos 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Darkblade, 23 Ağustos 2005 23:11 tarihinde demiş ki: said: ivy, 23 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki: -senı sevıyorum -tamam senı anlıyorum ama benım bu konuda yapabılcek bıseyım yok Hayııııııııııııııııııııııııııııııır....ben bu sözlerle büyüdüm resmen...yooooooooooo Eheh elemanın kalbine inecek... :D Serdar Turgut'tan çıkma hedesi..(deneme bile olamaz bırak teklifi) S->serdar, K->Kız oluyor tabi S-Hi! K-Why? S-Why not? :( K-Byeee.. S- :-?:([signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: dasaaa, 23 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki: K-Why? S-Why not? :( Bu kadar hazır cevap birinin birini bulma konusunda sorun çıkmaz sanırım ahhaha :)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 9 ocak 2001 olmasi lazim,soguk bi kıs gunu desem yalan olmaz:D tarihi o kadar net hatırlıyorum cunku kardesimin dogum gunune rastlıyordu.10 ocak ta tarih sınavimiz vardi ve hoslandigim kıza tarih sinavi icin kaynak kitap getircegime soz vermistim...kıza zaten 20 gundur felan ozel ilgi gosteriyodum kıvama getirmek icin:D o gun tum cesaretimi topladim.(cok utangacimdir...)yani yaa o gun edecektim yada vaz gecicektim..sansada deli gibi yagmur yagiyo..ben kıza goturcegim tarih kitabinida arkadastan odunc alcaktım,arkadasa gidene kadar zaten ıslamdım,kitabi aldim kızın evinin onunde bulusucaktik ve benm olay yerine gittigimde kız yoktu ki sasirmadim cunku deli gibi yagmur yagiyodu,hangi ev tam bilemiyordum o yuzden aynen geri donup o civarda oturan baska bi arkadasin evine gidip kıza telefo ettirdim(o zamanlar cep tel. yoktu malesef..)tekrar kızlarin evine dogru gittim kız bu sefer ordaydi,hemen kitabi verdim(ıslanmasin die icindeydi saklamıstım...)aldi ve ufak bi tesekurden sonra uzaklasmaya baslamıstıkı hic bisi demeden kolunu tuttum(derler ya sıcan gibi ıslanmıstım),donup bana bakti ne oldu dedi...seni seviyorum dedim(kızın surati garip oldu)hic beklemiyodu heralde...beklemiyodum dusunmem lazim diye klasik kız tribine bagladi,1 gun sonra cıkıyoduk ama cıkmaz olaydık,hic iyi bir birliktelik deildi... ama sayesinde sunu ogrendim,karin dısnda kimseye seni seviyrum demiceksin...cunku yalan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dumur ötesi bi duruma tanık olmuştum. 3 kişi Bostancı sahile inerken, bi kız ile erkek yok ortasında yüksek ses ile konuştuklarını gördük, erkek kızın kolundan tutmuş bişeyler anlatıyordu, yaklaşınca duyduğumuz soru ve cevap şuydu. erkek- seni seviyorum, benimle çıkar mısın? Kız ( zaten yol ortasında böyle bi muhabbete girdiği için son derece sıkılmış gözüküyordu ) verdiği cevap şu oldu.. - UFffff, tamam be tamam, sen çık ben geliyorum. Kız söylediği bu lafla bizim yarılmamıza neden oldu. E herhalde o erkek de aldığı bu cevaptan sonra bi daha birisine çıkma teklif etmez :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: twistedemo, 23 Ağustos 2005 12:30 tarihinde demiş ki: bende çocukluk arkadaşıma aşık oldum ama hep aşıktım bunu farkettim yani hep biliyodum ama ondan başka kimseyle hiç birşey olmucağını farkettim ama söyleyene kadar 2 yıl bekledim sonra o da beni seviyormuş ah kafam ah =p +1 :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: ivy, 23 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki: -senı sevıyorum -tamam senı anlıyorum ama benım bu konuda yapabılcek bıseyım yok yuh yaa aynı repliklerle ben de karsilastim...allahtan seni seviyorum diyen taraf ben deildim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar