Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke ve PAticik KÖYÜ !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası ya nası biter bnde almadım bilet herkez aldı.....

Dur lan bi tek bende cadır var nihahah herkeze kapak oldu[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Mesaj tarihi:
nasıl bilet bitmiş? aman yaa ciddi mi :( ulan bir kişi vardı bizde bilet alacaktı yaaa yapma be abiii[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
eğer öyleyse bekleyin her an biletimi satabilirim.. gözünüz ikinciel ğpazarında olsun[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
CthuLhu, 15 Temmuz 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
2kişiyle çadırını paylaşacak birisi vbar mı :)

valla benim cadırda yer var..arada kız değilim hani başka bi amacla cadır falan sorduysan! =) ona gore.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
cad1r1m1 kurabilirsek(evde denedm kuramadm) 2-3 kisi al1r1m yan1ma heralde kac kisilik bilmiorum ama s1k1s t1k1s yatariz artik[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
ehehe evde niye denedim pratik olsun diyemi? :) orda yardım eden çıkıyo zaten olmazsa biz hallederiz ;) evde biraz zor olur ama polleri cakmak falan lazım mazallah evi haşat edersin.=Pp
Mesaj tarihi:
bu arada 20 ytl lık ındırım kuponum var bırıne verıyım kullanmıycam zaten ama 21 ıne kadar almanız lazımmış sanırım[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ya bnmki farkl1 bi_ey oyle diregi miregi yok garip bisey kuramayinca korktum acaba parcasi flnmi eksik diye orda kalmayalm ortada hala bilmiyoreum eksik biseyleri varmi yokmu[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Mesaj tarihi:
said:
gokayy, 23 Temmuz 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
beyler toplantı saati belirledim ağustosun 25 inde msnde online olun pls saaat 24:00 daa teşekkür ederim.

unutmayin topic yukari ciksin ve hatirlatma olsun die yeniden bu msgi yaziorm!!!!!!!!!toplantı saati 24:00 ağustosun 25i[signature][hline]Nobody loves noone...
Mesaj tarihi:
Ya cemaat bende bi arkadaşla gelyomda ben günlük bilet aldım korn + cure'yi görcem urarım bi köye süt sağmasını fln öğretirsiniz demi.. Çeşme yaptırcam sizin köyünüze, camii yaptırcam, köprü yaptırcam şehir olcak şehir..[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

• Yeni Oluştur...