Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nası ya nası biter bnde almadım bilet herkez aldı..... Dur lan bi tek bende cadır var nihahah herkeze kapak oldu[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nasıl bilet bitmiş? aman yaa ciddi mi :( ulan bir kişi vardı bizde bilet alacaktı yaaa yapma be abiii[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eğer öyleyse bekleyin her an biletimi satabilirim.. gözünüz ikinciel ğpazarında olsun[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 biletix ten halen alinabilior nasil bitmis?[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya bitti bir ara ama yeniden bi kontejyan açildi hemen alin bence bitmeden[signature][hline]Nobody loves noone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nasıl bitmiş yaa saçmalamayın daha dün gittim ben biletix e gayet vardı..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: CthuLhu, 15 Temmuz 2005 11:31 tarihinde demiş ki: 2kişiyle çadırını paylaşacak birisi vbar mı :) valla benim cadırda yer var..arada kız değilim hani başka bi amacla cadır falan sorduysan! =) ona gore.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cad1r1m1 kurabilirsek(evde denedm kuramadm) 2-3 kisi al1r1m yan1ma heralde kac kisilik bilmiorum ama s1k1s t1k1s yatariz artik[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehehe evde niye denedim pratik olsun diyemi? :) orda yardım eden çıkıyo zaten olmazsa biz hallederiz ;) evde biraz zor olur ama polleri cakmak falan lazım mazallah evi haşat edersin.=Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu arada 20 ytl lık ındırım kuponum var bırıne verıyım kullanmıycam zaten ama 21 ıne kadar almanız lazımmış sanırım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya bnmki farkl1 bi_ey oyle diregi miregi yok garip bisey kuramayinca korktum acaba parcasi flnmi eksik diye orda kalmayalm ortada hala bilmiyoreum eksik biseyleri varmi yokmu[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: gokayy, 23 Temmuz 2005 22:38 tarihinde demiş ki: beyler toplantı saati belirledim ağustosun 25 inde msnde online olun pls saaat 24:00 daa teşekkür ederim. unutmayin topic yukari ciksin ve hatirlatma olsun die yeniden bu msgi yaziorm!!!!!!!!!toplantı saati 24:00 ağustosun 25i[signature][hline]Nobody loves noone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya cemaat bende bi arkadaşla gelyomda ben günlük bilet aldım korn + cure'yi görcem urarım bi köye süt sağmasını fln öğretirsiniz demi.. Çeşme yaptırcam sizin köyünüze, camii yaptırcam, köprü yaptırcam şehir olcak şehir..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende de bilet var ama çadır yok eh artık napalım idare etçez =p[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar