Patates Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 "Kosalim kacalim SEN VE BEN!!" diye inanilmaz sinir bozucu bir sarkinin klibi vardi 12 yasinda bi cocuk soyluodu. Nedense aklima takildi 1 saattir arama yapiorum bulamadim ondan konu aciorum. Nerden indirebilirim o klibi, bu kadar igrenc birseyin hayal gucum olup olmadigini merak ediorum. Hatirladiysaniz o seyi link verirseniz sevinirim..[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=122754[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 o linkde verilen linkde download time expire etmiş... eğer birisinde varsa lütfen yeni bir link verebilir mi veya bilgisayarinda varsa birinin lütfen upload edebilir mi? heahueahuhe KOŞALIM! :D[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 www.alkislarlayasiyorum.com biraz eski arşivlere baq orda var galba 3 sayı oncede adam altına bu cocuu gorduum yerde dovucem yazmıstı:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 resul balay mı acaba.12 yaşında şarkı söyleyen deyince.ilk akla o geliyo valla.başka varmı 12 yaşında şarkı söyleyen.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 beyoğlu mızakıcalrı mı neydi sanırım :=) hakkaten korkunç[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bana beyoğlu mızıkacıları Demeyinn Hayyıııırrrrrr ... *!Gözlerini Kapar* o çocuk hakikattetn korkunç bişi ya .. kabus ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 21 Ağustos 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yanlış yazmışsın galiba, "krokunç" olcak o.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çocuğun bi bakışı var ki off.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Buldum...vallahi buldum vidyoyu... iyi mi yaptim kötü mü yaptım bilmiorum... herkes çok konuşuodu bu uyuz çocuk hakkında merak ettim, araştırım, buldum :( :( :( BU NE!!! KORKUNÇÇ!!! http://www.alkislarlayasiyorum.com/sayi8/kosalim-alkislarlayasiyorum.com.wmv adamı katil eder bu çoçuk...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sol üst köşeye dikkat. Bu daha önce televizyonda gösterilmiş. Neden biz... Hayatını sonuna kadar değerlendirmiş bir insan değilseniz yazıktır seyretmeyin. Kelimeler yetersiz bunu anlatmak için, keşke böyle bir şey olmasaydı diyor insan başka ne desin.[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Böyle davranarak toplumu eleştiriyor gibi geldi bana..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Chorapp ne yaptın sennnn .. Bizi Lanetledin ... hayıııırrrr :( edit:ahuzuhauha Cocuk micheal jackson gibi dans ediyor,öldüm gülmekten[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 24 Ağustos 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yuh ya bomba bişey bu nası popüler olamamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oha bu ne lan. bu çocuğun anne babası yokmu. liseye gelince arkadaşları alay eder bu çocukla.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Abı berbattı o klıp gecen sene okul zamanı ızlerdım o moralle okula gıderım...HADI KACALIM KOSALIM KACALIM KOSALIM KOSALIM KACALIM SEN VE BEN :d...Puahauhau Hey allam ..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gözlerim seyiriyo lan..![signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yazık cocuga ya daha cocuklugunu yasıyadam almıslıar maykıl ceksın gibi dans etceksın demısler bıde su salak sozlerı tekrarlıyıcaksın sureklı demısler. Üzüldüm gerçekten cocuga, yazık[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar