Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ugp etme taktikleri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bus 2.5m nus 264k cus 100k +3 e kadar %100 nus la oluyor +4 de anviller buglu busla%100 patlıyor nus basmalısın yapacağın iteme göre +5 +6 da bus kullanabilirsin[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
evet gerekiyor uprage sucsess rate i artırmak için cusla item yakılıyor ama tabi o kadar basit deil incelikleri var kutular bilmem ışıklar trinaymış durability full itemmiş falan ama kesinlikle uprage işini anlatmıyorum birincisi ekmek param yapıp satıyorum 2. si bazı arkadaşlarımız denedim yandı falan diyor uprage taktik işidir ama %100 olma garantisi yoktur her zaman yanabilir ..[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
pfff cus kullanma bas gitsin yanarsa yanar battı balık yan gider zaten scrolları bilmiyorsan kesin ya full plate ya chitin türü bişey yapıyosundur bas gitsin yanarsa yanar :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
ne alaka her itemin uprage taktiği aynıdır onu söleyen adam wizard staffa bus basmamak için sölemiş[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
  • Yeni Oluştur...