Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaw bu nus cus kullamınının sebebi nedir yani bi item ne yaparak up edilmeli biri öğretebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 itemi koy abdest al scrollu koy yap[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaw öle deil :) yani neden sürekli bus basmıoz bi taktiini anlatın da yapacağımda kazık yemiyem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bus 2.5m nus 264k cus 100k +3 e kadar %100 nus la oluyor +4 de anviller buglu busla%100 patlıyor nus basmalısın yapacağın iteme göre +5 +6 da bus kullanabilirsin[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tamam saol bi de senin anlattıına göre cus a ihtiyaç olmuo ben cus da gerekio die biliodum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet gerekiyor uprage sucsess rate i artırmak için cusla item yakılıyor ama tabi o kadar basit deil incelikleri var kutular bilmem ışıklar trinaymış durability full itemmiş falan ama kesinlikle uprage işini anlatmıyorum birincisi ekmek param yapıp satıyorum 2. si bazı arkadaşlarımız denedim yandı falan diyor uprage taktik işidir ama %100 olma garantisi yoktur her zaman yanabilir ..[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 daha önce ilk prosoncul görevi hariç heç scroll kullanmadıım için nerdeyse hiç anlamadım :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pfff cus kullanma bas gitsin yanarsa yanar battı balık yan gider zaten scrolları bilmiyorsan kesin ya full plate ya chitin türü bişey yapıyosundur bas gitsin yanarsa yanar :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mesela wizard staff da +6ya busla geçmiyo. öle bi saçmalık :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne alaka her itemin uprage taktiği aynıdır onu söleyen adam wizard staffa bus basmamak için sölemiş[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar