Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşlar bir dijital fotoğraf makinem var video da çekiyor..Bir arkadaş bana d.f.m.lerini webcam olarak kullanabileceğimden bahsetti..Bu doğru mu?Nasıl?Eğer yardım ederseniz çok memnun olurum.Cevapları bekliyorum..Saygılar..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dıjıtal makınenın modelını markasını ve ozellıklerını p.m olarak atarsan yardımcı olmaya calısırım.Ve dıger patılerımızde sana yardım edsınler sen genel olarak da yaz buraya her kes bılsın nerden thmn edsınler senın makınenın modelını :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 böyle soruların cevaplarını donanımla ilgili sitelerin forumlarında daha kolay bulabilirsin. darkhardware.com ve donanimhaber.com u öneririm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben kullanıyodum mesela web cam lere de açık ara fark basıyodu :D Ne de olsa o bir 3.1 MP D.F.G idi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheh :D nası kullanılıo pekı?? kodak easyshare ların her modelı webcam gıbı kullanılıomu mesela??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar