pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nden acaba aldım hp 94 dex 199 nden gıyemıyorum asasinım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 master olmadan giyemezsin.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aha sütün cıkolataya doydugu an butun paramı verdım ve sımdı sıctım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 **Kafasını ard arda durmadan duvara vurur**[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: aha sütün cıkolataya doydugu an ula bütün coimc topiclerde bu geceymiş siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İçinde patladı deyimi tam uydu .....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Er_rayn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çatırtt.. *!yarılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: pisikopat_5, 23 Ağustos 2005 23:07 tarihinde demiş ki: aha sütün cıkolataya doydugu an butun paramı verdım ve sımdı sıctım :D Yerdeyim :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: pisikopat_5, 23 Ağustos 2005 23:07 tarihinde demiş ki: aha sütün cıkolataya doydugu an butun paramı verdım ve sımdı sıctım :D koptum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bende Koptum:P ama yasık elemana... bende aynı b.ku yemıstım cunku:) said: pisikopat_5, 23 Ağustos 2005 23:07 tarihinde demiş ki: aha sütün cıkolataya doydugu an butun paramı verdım ve sımdı sıctım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi ne bıleyım arkadas bana bu complete robe u nasıl gıycem dıye soruyordu ben paper mage ım ne anlarım :D dedim cocuga yarın gıyebılırsın bugun kapatılmıs o :D cocuk yediiiiiiiiiiiiiii sonradan ogrendım master ıle alakalı oldugunu kafa buluyoruz yok moradon da lvl 20 iken su gorev vardı yapmadıysan gıyemezsın falan :D azuha dehsetti[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kamera şakasımı bu ya :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahahahah biz böle yardım severiz a.q bilmesekde sıkıyoz yolda adamın biri soruyor abi bilmem buraya nasıl gideriz adam bilmiyor ne tarafa oldğunu biliyor sadce diyorki beyfendi burdan gidin sağa dönün düz gidin sola dönün orda sorun sölerler[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hayırlı olsun . güle güle kullan :D seti sanayiye yolla de bunun master olmayanını verecekmişsiniz de. veya arkasına baba yadigari değil alınteri yazdır :P[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 24 Ağustos 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bence sen sat onu sonra o parayla master için gerekli itemları al ve master ol sonra giyebilirs.. Ha O_o burda bi yanlışlık var ama nerde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :D:D:D söleyiş tarzın komik ama lvl kaç olduun önemli yakın zamanda master olacaksan bi sorun yok ben böle zmn larda master olacağım zamana saklarım satmam kesinlikle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bana da botu düşmüştü asassin kırmızı yazıyordu giyemiyordum 15dk cebelleşmiştim giymeye sonra birine sordum da söyledi.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 soğuk su iç ustune iyi gelir:D[signature][hline]Name : cnwr LvL : 55+ Server : Cypher Baba yadigarı değil alın teri... [Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 24 Ağustos 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kimden düşüo chitin shell falan ?bossdanmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben 60ı geçtim hala giyemiyom :D :D kırmızı kırmızı. bu master görevini nah yaparım ben :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: kimden düşüo chitin shell falan ?bossdanmı? valla belli olmuyo dm den de düşüyo fallen angeldanda bana sammadan pad düşmüştü mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dm pauldron düşürüyor obolar pad glove fallen angel glove dark stone pad düşürüyor helmet nerden düşüyor bilmiyorum bosslarda shell düşürüyor[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar