Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu ares 3 var ya tam üçkağıtçı. mesela serverdan çıkıyorum, her yer bomboşken falan, tek bi allahın kulu yok. bi daha girmeye çalışınca too many users are logged in diyo. yok efendim ne dolusu, külliyen yalan..[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Death Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Zaten oyun bizi bilerek dc ediyor ve kendini bilerek kapatıyor girerken dc olsam bile çogu zaman oyunu kapatmadan girebiliorum kardeşimin buldugu taktikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 diline kırmızı biber sürmek lazım :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Merhaba ben yeni katıldım buraya dogru söylüyosun banada bazen dolu diyo ares 3[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu akşam aresgillere akşam yemeğine gideceğim orada çekerim kulaklarını..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 walla bnide gıcık ediyo bazn.internetteyken oturdugumda 1 saat giremkele ugrastıgım gunler vardı(daha dündü)bnm ares 2 yede giremiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu diez 2 nin derdi new orderla d2 talos oluyor biz girene kadar positive tam kadro orda oluyor d2 talos kesemiyoruz a.q neyse tk lar hep bize kalıyor kimse kesmiyor tank la tek kesen clanda new order ama ben artık orcum 2 tane charım var o clanda hepsini seviyorum new orderın burdan onlara slm lar :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar