subuo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Patch ne zman gelcek ya bugün biliodum ama şu an oyuna girdim hiç downloadsuz filan bi hafta dahamı beklicez patchi[signature][hline]do or do not there is no try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Daha test realme yeni geldi yani 1-2 hafta var gelmesine en az.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bildiğim kadarıyla hala test realminde crushlar eksik olmuyo:) 3-4 gündürde düzeltemediklerine göre baya bi bekliycez gibi geliyo bana[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bekliyelim yafs 3-4 hafta :p daha yeni lvl 30 yapıp WSG nin dibine vurcaktım bi baktım yeni patchde WSG 20-29 30-39 40-49 50-59 60 olacak şekilde editlenmiş.. Ezilecektik walla :D[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yeni patch dediğin 1.7 mi yoksa bugun kü bakım mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar