Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya bir şeyi çok merak ediyorum pk yapılırken yani czde veya lunar gate mage lerin taktıgı magic power yüzükler veya küpeler etkisizmiş öyle duydum sadece oyundaki monsterları öldürürken işe yarıyormuş bu ne kadar dogru bilmiyorum bi yardım edin ? full mp mi takalım yoksa full hp mi ? etkisiz dedigim yani atack ı etkiliyomu diye merak ediyorum ?[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez [Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 24 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aslında sen bunu arenaya gidip deneyebilirsin en guzeli deneyip gormek :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmm dex takılar yaramıyomu cz de? ki mpler yaramasın? edit: simdi ise yaramaz derken genelde hp ye ihtiyaçları olduğu için işe yaramaz derler yani itemler çalışmıyor anlamında değil imla hatası yoksa itemlerin çalışmaması gibi bir durum olmaz ... elbette rakipte resistler moblardan farklı olduğu için damageda değişim olur bu yüzden etkiyi değerlendirmek zor.. [Bu mesaj Milamber tarafından 24 Ağustos 2005 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cvplar için saolun ama oyundakilerin %80i benim duyduklarımı söylüyo anlamış deilim[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şimdi eğer mp takılar işe yaramıyorsa neden stat puanlarınızı mp ye verirsiniz :S demekki yarıyormuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaramıo ben çok denedim npc ler üzerinde çok etkisi var ama statlarda MP nin yanındaki + olan sayı sadece yaratıklarda geçerli.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 52xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arkadaşlar hepsi çalışıyo onların sadece dodging rate ile attack power artıran takılar çalışmıyor sadece unique lerde çalışıyor diğer dex mp hp int str resistler hepsi çalışıyor[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Diablo_Angel, 24 Ağustos 2005 02:31 tarihinde demiş ki: ya bir şeyi çok merak ediyorum pk yapılırken yani czde veya lunar gate mage lerin taktıgı magic power yüzükler veya küpeler etkisizmiş öyle duydum sadece oyundaki monsterları öldürürken işe yarıyormuş bu ne kadar dogru bilmiyorum bi yardım edin ? full mp mi takalım yoksa full hp mi ? etkisiz dedigim yani atack ı etkiliyomu diye merak ediyorum ? Hiç bir şekilde MP PvP'de işe yaramaz sadece lvl kasarken işe yarar.Bu yüzden MP bonuslu kıyafet ve takılar CZ de gereksizdir. (Ayrıca Absolute Powerda CZ de çalışmaz) En iyisi 2 ayrı set yapıp CZ ye gider ken değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar