Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp takılar???


Diablo_Angel

Öne çıkan mesajlar

ya bir şeyi çok merak ediyorum pk yapılırken yani czde veya lunar gate mage lerin taktıgı magic power yüzükler veya küpeler etkisizmiş öyle duydum sadece oyundaki monsterları öldürürken işe yarıyormuş bu ne kadar dogru bilmiyorum bi yardım edin ? full mp mi takalım yoksa full hp mi ? etkisiz dedigim yani atack ı etkiliyomu diye merak ediyorum ?[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:3xxx
Clan:JoJoBo
Server: diez

[Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 24 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm dex takılar yaramıyomu cz de? ki mpler yaramasın?
edit: simdi ise yaramaz derken genelde hp ye ihtiyaçları olduğu için işe yaramaz derler yani itemler çalışmıyor anlamında değil imla hatası yoksa itemlerin çalışmaması gibi bir durum olmaz ... elbette rakipte resistler moblardan farklı olduğu için damageda değişim olur bu yüzden etkiyi değerlendirmek zor..

[Bu mesaj Milamber tarafından 24 Ağustos 2005 03:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar hepsi çalışıyo onların sadece dodging rate ile attack power artıran takılar çalışmıyor sadece unique lerde çalışıyor diğer dex mp hp int str resistler hepsi çalışıyor[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo_Angel, 24 Ağustos 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
ya bir şeyi çok merak ediyorum pk yapılırken yani czde veya lunar gate mage lerin taktıgı magic power yüzükler veya küpeler etkisizmiş öyle duydum sadece oyundaki monsterları öldürürken işe yarıyormuş bu ne kadar dogru bilmiyorum bi yardım edin ? full mp mi takalım yoksa full hp mi ? etkisiz dedigim yani atack ı etkiliyomu diye merak ediyorum ?


Hiç bir şekilde MP PvP'de işe yaramaz sadece lvl kasarken işe yarar.Bu yüzden MP bonuslu kıyafet ve takılar CZ de gereksizdir. (Ayrıca Absolute Powerda CZ de çalışmaz)

En iyisi 2 ayrı set yapıp CZ ye gider ken değiştirmek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...