Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toyota mı Honda mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zamanlamasıyla oynanabilir aslında. birinde ööle passat vardı forumda yaw kimdi acep??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Erken devreye girmesini istiyorsanız turboyu küçültüp hafifletmeniz lazım, üst devirlerde alacağınız güç de düşer tabi, ikinci bir büyük turboyla desteklemiyorsanız.

Mazda RX-7 nin ilk turbosu 2500 ikinci turbosu 4500 de açıyordu. Toyota'nın sistem de bu. Bazıları Toyota Supra'ya tek turbonun daha iyi gideceğini belirtiyorlar söyleyenlerin yalancısıyım.

Bi turbo, çift turbonun aynı anda girmesinden oluşur, V8 V10 ve V12 gibi (daha küçüklerde genelde tek turbo daha verimlidir) motorlarda uygulanır.

İlla düşük devirlerde de gitsin diyorsanız, kompresör takın arkadaşlar, turbo kadar güç üretmez ama rölantiden itibaren hazır ve nazırdır kendileri. :)[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
heh li mehli alakasiz alakasiz seyler yazmasak?saygi cercevesinde bilgilerimizi birbirimize aktarsak?cunku attigin mesajlarda laubalilik seziyorum neyse.Supra twin turbodur ayrica nonturbosuda vardir.

diger konuya gelince kucuk turbo daha hizli dolar ama cabuk bosalir,buyuk turbo ise turbo lag dedigimiz olay gerceklesio.zamanlamalarla oynamak icin map leriyle oynaman lazim onuda bilen biriyle oturup yapman lazim kafana gore yapamazsin.gerci nette zaten arastirilsa mutlaka bulunur.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Mesaj tarihi:
toyota-honda 2side japon ama şartlar türkiye toyotanın lehine gibi yol şartlarına uyum süspansiyon dayanıklılık 2.eldeki durum hatta türkiyenin neresi olduğuda önemli fiyatlardaki 2-3milyar bazen 2.elde tam tersine oluyor
Mesaj tarihi:
subaru[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
Eğer müzik sistemine önem veriyosan type-r alma çünkü arabanın orjinalinde tape yok! Bu yüzden de toyota alınmaz bence AUDI A3 e nedersin![signature][hline]Herseye ragmen! =))
Mesaj tarihi:
toyotanin motoru cok seri. daha cok peugeot 106 gti lara benzetiorum (alakası olmasada..) hondadan da type-r ı cok takdir ettim. kararsız kalmak dogal cunku basa baslar diyebiliriz. ama ben bi toyota hayraniyim corolla '98 xei gogogo[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
Mesaj tarihi:
honda
çünkü üst modellere doğru çıkıldıkça onların ezici üstünlüğü ile karşılaşıyoruz. mesala honda accord un sınıfında toyota dan rakip kim olabilir?

ya da daha hoş bir örnek honda acura. hatırlarsanız fast and furiorus ta sarışın oğlanın (isimini hatırlayamadım :-) ) modifiye ettiği turuncu araba...

ya sizce honda daha iyi değil mi?[signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
said:
VipeR, 11 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Eğer müzik sistemine önem veriyosan type-r alma çünkü arabanın orjinalinde tape yok! Bu yüzden de toyota alınmaz bence AUDI A3 e nedersin!

E bunun sebebi zaten müzik sistemine önem veren kişilerin Type-R a yönelmesiı. Müzik sistemine önem veren kişiler arabanın kendi üzerindeki sistemi kullanmaz ki.
Mesaj tarihi:
Hondanın bi prestiji var fakat dünyanın en çok satan aracı corolla ben cidden kararsız kaldım... iki firmada bu kadar mı yakın olur birbirine karrrdeşiim :)[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! !
Mesaj tarihi:
90 lı yıllara bakarsak toyota bence daha başarılı.celica,supra gibi spor araçlar yapmışlar.ayrıca rallilerdede başarılıydılar.ama bana kalırsa mitsubishi en iyisi ikinci dünya savaşında japon ordusuna uçak motoru yapan bir firma.ayrıca Evo seriside çok beğenildi.hatta otobüsleri bile var.
  • Yeni Oluştur...