heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben karar veremedim sizce hangisi önde (Genel Olarak)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Formula ya bakarsak Toyota nın motoru daha güçlü Çok zor sormuşsun be anca bu yorumu yapabildim :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 honda.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel olarak tabiki Toyota Türkiyede araba alıcam diyorsan bence Honda.
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 genel olarakda honda turkiyedede honda.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 civic type-r gibi bir harikadan sonra honda. ama cressida gibi bir performans harikasından sonra toyota da diyebilirim.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 30 Temmuz 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BOccOB, 30 Temmuz 2005 01:11 tarihinde demiş ki: honda +1[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 honda[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende toyota derim, adamlarim yaptiklarinda fark var bence[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Türkiye'de performans olarak Honda, Toyota'nın performanslı modelleri gelmedi türkiye'ye
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 supra :P :D[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Lexus'u Rally tecrübesini F1 de olduğunu Dünyanın en büyük ilk 10 şirketinden birisi olduğunu göz önünde bulunduralım tabi. GT1 :)[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hondanın da 2000 cc atmosferik motoru 240 hp fabrika çıkışı yapabildiini unutmayalım ama[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ehu toyotanında suprası var deriz ozaman :) Türkiye de Honda daha çok tutulan arabalar satıyor. Ayrıca Toyota'nın hiç olmayan sınıfında arabaları var Honda'nın. Ancak Türkiyedeki jipler konusunda iki firma arasında Toyota daha ileride. Dünya ya bakarsak arkadaşında dediği gibi Dünyanın en büyük 10 şirketi arasında olan Toyota'nın büyüklüğü tartışılmaz.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 honda adamlar sadece taşıt değil robot yapıyolar artık[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Vodan, 30 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Ehu toyotanında suprası var deriz ozaman :) ii de o biturbo ya :P bi de Honda da sağlam ilerliyo uçakları falan bile var adamların...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dalga amaclimi yazildi bilmiyorum ama supra biturbo degildir.sadece turbodur.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Biraz formula 1 in arsivine bakarsak bi yaklasik 10-15 sene once Honda formula 1 in en iyi takimiydi ve en iyiyken formuladan cekildi . Neyse soylemek istedigim motor gucu ve saglamligi bakimindan Honda her zaman cok iyi ve köklü bir markadir. Arabadan motorsiklete Tekne motoruna robota... Honda toyotadan ustun bir markadir[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bence formula 1 e baglamayin orasi baska bir dunya ve herkesinde kabullendigi gibi oradaki en iyi arac mclaren Mercedes'tir.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Aramis, 31 Temmuz 2005 04:30 tarihinde demiş ki: dalga amaclimi yazildi bilmiyorum ama supra biturbo degildir.sadece turbodur. biturbo deilmiş de twin turboymuş. aman ya hep karıştırıyorum. Ama hani bir turbin ufak, biri büyüktü bu suprada?! o zaman biturbo oluyodu ya?? Hatta twin denmesinin sebebi bu türbinlerin aynı hacimde olup aynı anda çalışmalarıydı falan??? alala garip...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 31 Temmuz 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o zaman dogru yazalim. [Bu mesaj Aramis tarafından 31 Temmuz 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sen dooru yazdın mı şimdi yukarda? "yalnızca turbo" heh... ayrıca o motorun biturbo olarak adlandırılması gerekio, çünkü bi türbin büyük, biri küçük farklı zamanlamaları var. Aynı anda çalışsalardı twin olurdu. Ama ortada biturbo-twin turbo karmaşası var adları karışıyo..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Twinturbo ikiz demek Bi turbo 2 ayrı basınçlı turbo demek heralde. Benim arabayada biturbo istiyorum bitane var ama 1750 devirde devreye giriyor. 1000 devir de rölanti zaten. 1000-1750 arası devreye gircek ufak bi turbo olsa da arabayı daha canlı tutsa nasıl olur acaba? Çokmu fantazi oldu uzun zamandır düşünüyorum yeri gelmişken sorayım offtopic olarak. Honda diyorduk Toyota diyorduk[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o kadar ufak olması motorun hacmine de baalı ama.. yani takılsa da hacim ufaksa yeteri kadar gaz olmıycaa için bişeye yaramıyabilir..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 01 Ağustos 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya aslında taktıracağımdan değilde işte fantazi benimki :) Ama bazen yokuşta turbo devrede değilken zor anlar yaşatıyo bana onun önüne geçebilir diye düşünmüştüm [Bu mesaj Vodan tarafından 01 Ağustos 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar