Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu silahı düşüren boss hangisi ??


OogieBoogie

Öne çıkan mesajlar

ne nadiri ben bu gun maradondaki tezgahlarda 10 tane gordum en az.. yani zaten bi seyin bi kisiye cikmasi yetiyo onda sora dupeci kardeslerimiz onu satin alip cogaltiyolar bolca.. 2 gune kalmaz cz de herkezin elinde birer tane gorursun.. iron bowlarinda elimizde patlamasina sebep oldu bu nane.. herkez bunlardan birer tane almak pesinde.. ama siz siz olun unique den uzak durun kardesim.. sora ban man mazallah.. bu gun birisi areste shouttan aynen sole dedi (Selling Darkvane+10) e ben daha ne diim bunun ustune.. bunu alan adam yarin cz de kral. satan sa artik oyunun en zengin adami :) yada ikisinede 9999 gun ban :D[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-Dm: ....
gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dostum arkadaş attack arttı dedi str verince str mage var niye roguede olmasın denemek lazım ama yarın str itemleri verip üstüne bide str basacam skill denesin artarsa damage öyle bi olay vardır ligthing damage str ile artarsa saçma olur ewt ama sırf item giysin diyede oka str basılmaz çok saçma olur... hem okta hem staffda var ikiside lighitng bu kadar rastlantı olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

str mage de lightning damage int e verilerek arttırılır,str verilerek değil.unique deki str vuruş gücünü, nasıl lycaondaki magic power bonus paper magelerin damage ini arttırıyorsa öyle arttırır,bu war da rog da olabilir.uniq olmayan bi item a str basarsan bu sadece yaratıklarda etkili olur,basılabilir mi basılamaz mı bir bilgim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip silahları daha çok ares de oynayan playerlara sormanı tavsiye ederim çünkü şu an en çok temple unique i aresde var.silahın nasıl düştüğüne gelince temple da en son gelen volcanic rock dan bi item düşüyor onuda abyss oynar gibi warehouse keeper da oynuyorsun ve herhangi bir temple unqiue i düşüyor.enion bow,dark vane vs. vs..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milamber, 24 Ağustos 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
sinned strye verilerek arttıı söylenmişti hatta sanırım fatih bizzat denemişti ...(yada başka biri)

Kim için diyorsun?Mage mi Rouge mu?Mage ise değil kesinlikle.Rouge için de emin değilim,sebebi de str nin ana stat olarak war/priest e ait olması.Nasıl bir warriorsan sen ve mp vuruş gücünü etkilemiyorsa,rouge içinde mantıken str bu derece etkili olmalı,çünkü rouge da ana stat dex tir vb..Tabii ki mage açıp full str basıp eline giga alıp gezinebilirsin ortalıkta,ama ap ve def in çok az olacağından bir anlamı olmaz,rouge da benzer bence.Ama deneyen biri daha iyi bilir tabii,benim ki tüme varım.

[Bu mesaj sinned tarafından 24 Ağustos 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...