Lucretia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu türden bir itemı gören/sahip olan biriniz var mıdır? Görmekten kastım thottbot u açıp 100 kere search lemek diil, harbi birinin elinde yada chat windowda [] içinde bile olsa görebilmektir.. Dikkat, artifact demiorum, legendary diorm. Gören varsa hepimizi bi bilgilendirirse çok ii olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok daha[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sulfuras windseeker falan legendary sanıyodum ben artifact demekki.legendary item is daha yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 legendary o. turuncular legendary, kırmızılar artifact artifact bir üst sınıf silahlar[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kirmizi artifact oluyor, artifact de gördüm bu arada. Tezla'da vardi bi parcasi, diger parcayla birlestirince über bi silah oluyordu ama adamda sadece alt parcasi mi ne var : ) Zaten silah daha oyunda yokmus[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende bi tane vardı disenchantladım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Kirmizi artifact oluyor, artifact de gördüm bu arada. Tezla'da vardi bi parcasi, diger parcayla birlestirince über bi silah oluyordu ama adamda sadece alt parcasi mi ne var : ) Zaten silah daha oyunda yokmus Ragnarosun çekici ise Tauren warrior Human paladin Ne warrior sahip şarjli reçete ile yapilan ilk silah değil asil silah 380 vuran.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ayrıca artifact itemların uber dps filan yerine world eventları başlatcağı söyleniyor.Örneği silithus'un güneyinde ki outdoor raid yerinin kapısını açmak gibi.Ama bu sadece bir örnek ve söylenti.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Regalya, 24 Ağustos 2005 06:30 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 24 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Kirmizi artifact oluyor, artifact de gördüm bu arada. Tezla'da vardi bi parcasi, diger parcayla birlestirince über bi silah oluyordu ama adamda sadece alt parcasi mi ne var : ) Zaten silah daha oyunda yokmus Ragnarosun çekici ise Tauren warrior Human paladin Ne warrior sahip şarjli reçete ile yapilan ilk silah değil asil silah 380 vuran. Sulfuras, Hand of Ragnaros artifact degil, legendary. Ondan bahsetmiyordum. 2 adet legendary recete ( :) ) ile yapiliyor söyledigim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [spo1=bahsettigin bu snrm Penth][/spo] diger parcası henuz dusmedi, farmlıyoruz duser elbet :p[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o kılıcta pek güzel degil ama bence legendary bi itema göre :) daha cok rogue kılıcı gibi warrior pala falanda demiş ama. hatta item şu [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 24 Ağustos 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: _ILuVaTaR_, 24 Ağustos 2005 11:48 tarihinde demiş ki: o kılıcta pek güzel degil ama bence legendary bi itema göre :) daha cok rogue kılıcı gibi warrior pala falanda demiş ama. hatta item şu [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 24 Ağustos 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] o itemlar degisicek her class a gore ayrı sword vericeklermis[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Sin, 24 Ağustos 2005 10:16 tarihinde demiş ki: [spo1=bahsettigin bu snrm Penth][/spo] diger parcası henuz dusmedi, farmlıyoruz duser elbet :p Yok abi, o Outlaw'in aldigi oyundaki 3 legendary'den biri iste. Baska parcasi var mi onun? Benim bildigim ragnarostan 5% civari düsen essence of fire lord mudur nedir onu alip sonra outdoor boss summonlicaksiniz? Bi de hasta hasta orelar var tabi eternium muydu neydi. BWL den olmasi lazim onlarin da. Ben bi ariyim dedigimi, bulursam koycam[signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?[Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ağustos 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Ağustos 2005 11:57 tarihinde demiş ki: said: Sin, 24 Ağustos 2005 10:16 tarihinde demiş ki: [spo1=bahsettigin bu snrm Penth][/spo] diger parcası henuz dusmedi, farmlıyoruz duser elbet :p Yok abi, o Outlaw'in aldigi oyundaki 3 legendary'den biri iste. Baska parcasi var mi onun? Benim bildigim ragnarostan 5% civari düsen essence of fire lord mudur nedir onu alip sonra outdoor boss summonlicaksiniz? Bi de hasta hasta orelar var tabi eternium muydu neydi. BWL den olmasi lazim onlarin da. Ben bi ariyim dedigimi, bulursam koycam ore sistemide degisicekmis aldııgmız bilgilere gore su an toplamak faydasız gibi essence of firelord sart ve 2 tane (right ve left side) of windseeker[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bi sn renkleri karistirdik. Basligi acan arkadas hakli. Turuncular artifact, kirmizilar legendary thottbot a göre. Ve 3 degil 2 legendary (kirmizi) varmis oyunda, o düsürdügünüz windfury ve sulfuras iste. Daha artifact (turuncu) yokmus. Zaten ben de silah olarak degil böyle sizin düsürdügünüz pattern gibi gördüm iste, ama 2 pattern gerektiriyo yapmaya baslamak ve diger parcasi yoktu. Kisacasi basliga cevap, Sulfuras, Hand of Ragnaros ve Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker oluyormus. benim de kafam karisti : ) Resimleri : [spo1=Windfury][/spo] digerini bulamadim simdi sunucular acildi ugrasamicam : P edit: Ha bi parca daha mi lazim yani, anladim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?[Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ağustos 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ehehe geç kalmışım post atmakta ama official guide a göre: Artifact (gold) Legendary (orange) Epic (purple) Superior (blue) Good (green) Standart (white) Infrerior (grey)[signature][hline] Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar