Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zuahhahahaahh nolur bakın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çocuğun konuşma tarzı baya bi komik bide [spo1=Tehlikeli bi cümle]GM I ARKADAS YOU OKE ??? [/spo] gibi bi cümle kullanmış
:lol: diyorum başkada bişi demiyorum :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 52xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.

[Bu mesaj JoeyRamone tarafından 23 Ağustos 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
GUYS I CANNOT LOGIN I KILL MY SELF IF BABA DOESNT FIX IT PLS BABA HELP ME I WANT PLAY I NEED KS HARPY AND ASK MONEY MORE PLS BABA GM I ARKADAS YOU OKE ??? TY PLS!! HELP!! IF I DO NOT LOGIN IN 5 MINUTES NEXT I CUT MY WRIST SO GM HELPPPPPPPPP!! OR MY PARENTS WILL SUE U FOR RICH MONEY TY BABA!!:D yazı komik ötesi baba arkadaş :D yuhahaha abi bittim ya bu adam ciddi:D[signature][hline]sokakta her gezen bir insan ise türkiyenin nifusu en son sayımdan beri bayağı artmış demektir
Mesaj tarihi:
bu mesajı atan adama ertuğ abi misali ceza vermek lazım...

(Ceza örneği : Arkadaş önce Streamline adlı ingilizce öğrenme kitabını yiyor, bitiriyorsun, üstüne de English Grammer in Use vol.1 vol.2 yiyorsun üstüne 3 büyük şişe pepsi yakalayıp havada içiyorsun sonra içinde bu saydıklarım olmak üzere seni çalkalayıp patlatıyoruz )

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Mesaj tarihi:
ALL BABAS AND AGAS PLZ PLSZ PLS NO OPEN ZUAHAHAHA TOPİCS OK OK BABA ? U İS GOODGUN NO PROB BABA[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
evet erkut abi :D pardon :D komünistmilitana teşekkür ediyoruz ve bir başka konuyu açıyoruz.

ben o mesajı editlemeye calısırken "mesajınızı gönderdikten 30 dakika sonra değiştirebilirsiniz" diyor. ben şimdi yarın aysaydım olaya değiştiremiycekmiyim mesela? ve ya şu an olduğu gibi 1 saat sonra ayılsam?[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Mesaj tarihi:
valla ben 5 aydır pc basındayım konusmayı unuttum benden iyi Türkçe konuşan yabancı arkadaslarım var ornegin diez ve xigenon da oynayan TScarfaceM 1 kere gelipte hi demedi aynen msn soyle baslıyor

" slm kanki " " naber " diye gidiyo :D oyunda beraber oynuyoruz yandan gecene " sen ip*e ? " diyo :D adam dehset bazıları ınanmıyor yabancı olduguna dehset turkce yaptı :D[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Mesaj tarihi:
Ares TnT Clanının eski üyesi PreistesS ta türkçeyi kavradı.
Bi ara clanda türkçe konuşana "koyim a.ina" diyodu :D uzun süredir konuşamıyoruz.[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 52xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.

[Bu mesaj JoeyRamone tarafından 24 Ağustos 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...