erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=61774 ya bu ne ya arada baba diyo arkadaş diyo ingilizcenin içine zı...ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Çocuğun konuşma tarzı baya bi komik bide [spo1=Tehlikeli bi cümle]GM I ARKADAS YOU OKE ??? [/spo] gibi bi cümle kullanmış :lol: diyorum başkada bişi demiyorum :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 52xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 23 Ağustos 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mhuahuah harbi koptum :)[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: Msccre_T Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hahaahahahah[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 GUYS I CANNOT LOGIN I KILL MY SELF IF BABA DOESNT FIX IT PLS BABA HELP ME I WANT PLAY I NEED KS HARPY AND ASK MONEY MORE PLS BABA GM I ARKADAS YOU OKE ??? TY PLS!! HELP!! IF I DO NOT LOGIN IN 5 MINUTES NEXT I CUT MY WRIST SO GM HELPPPPPPPPP!! OR MY PARENTS WILL SUE U FOR RICH MONEY TY BABA!!:D yazı komik ötesi baba arkadaş :D yuhahaha abi bittim ya bu adam ciddi:D[signature][hline]sokakta her gezen bir insan ise türkiyenin nifusu en son sayımdan beri bayağı artmış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Adamda cevher sınırsız[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu mesajı atan adama ertuğ abi misali ceza vermek lazım... (Ceza örneği : Arkadaş önce Streamline adlı ingilizce öğrenme kitabını yiyor, bitiriyorsun, üstüne de English Grammer in Use vol.1 vol.2 yiyorsun üstüne 3 büyük şişe pepsi yakalayıp havada içiyorsun sonra içinde bu saydıklarım olmak üzere seni çalkalayıp patlatıyoruz ) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 erkut abi olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :D:D:D:D:D:D i am koptum baba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 zıçan adama da verebiliriz bu kişiyi :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ALL BABAS AND AGAS PLZ PLSZ PLS NO OPEN ZUAHAHAHA TOPİCS OK OK BABA ? U İS GOODGUN NO PROB BABA[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet erkut abi :D pardon :D komünistmilitana teşekkür ediyoruz ve bir başka konuyu açıyoruz. ben o mesajı editlemeye calısırken "mesajınızı gönderdikten 30 dakika sonra değiştirebilirsiniz" diyor. ben şimdi yarın aysaydım olaya değiştiremiycekmiyim mesela? ve ya şu an olduğu gibi 1 saat sonra ayılsam?[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla ben 5 aydır pc basındayım konusmayı unuttum benden iyi Türkçe konuşan yabancı arkadaslarım var ornegin diez ve xigenon da oynayan TScarfaceM 1 kere gelipte hi demedi aynen msn soyle baslıyor " slm kanki " " naber " diye gidiyo :D oyunda beraber oynuyoruz yandan gecene " sen ip*e ? " diyo :D adam dehset bazıları ınanmıyor yabancı olduguna dehset turkce yaptı :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ares TnT Clanının eski üyesi PreistesS ta türkçeyi kavradı. Bi ara clanda türkçe konuşana "koyim a.ina" diyodu :D uzun süredir konuşamıyoruz.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 52xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 24 Ağustos 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yabancıdır bu ^_^ Ke betada biri var diavo :D die oda baba lı fln konusuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar