Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cs 1.5 oynayan , tekrar başlayabilirim diyenler bi baksın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
server açtırmak kolay..10 kişi olduktan sonra herkes azıcık para verse hemen açarız bir server..yeterki herkes ciddi olsun antremanlara gelsin vs.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Mesaj tarihi:
ileriye donuk bir gelecek ile clan kurucaksaniz ciddiyetin dısında aim god olmaniz gerekir , yani antremansiz sırf public kasarak gordugunuz anda hs indirmeniz gerekir ( eger amac ileride cok iddaali olmaksa) aim kastiktan sonra taktik antreman yapmaniz gerekir aksi takdirde bulundugunuz seviyede ''amk piç adres ver o.ç diyen'' clanlar arasinda mac yapmak zorunda kalirsiniz[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM
All about cs |[a]trocious [e]ntity
Mesaj tarihi:
e hadi beyler bi organizasyon artık,msnleri falan mı toplayacağız falan bi toplanıp karar verelim ne nedir,kim kimdir,nerede oynanır,server alınırmı falan fistan..

ps.bu serverlerede bi bakın derim 62.75.224.45:27015 62.75.224.45:27035[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 5*

[Bu mesaj Lancelion tarafından 11 Ağustos 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aim kasması gerekenlere de kastırtırız ama ilk önce tanışıp konuşmamız lazım..

En azından İstanbul'dakiler İstanbul'da, Ankara'dakiler Ankara'da buluşmalılar..[signature][hline]Welcome back!!
Mesaj tarihi:
http://lig.siberarena.com/
bunun gibi çeşitli liglere de girebiliriz fakat dediğim gibi 1.5 oynamak tam bir saçmalık bence[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
uo shardı var be=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
ddikkat edersen o uo shard inda ''CST'' nin hic bir hakki yok
o bizim sponsorun ( '' intergame '' ) kendi uo serveri bizde onlara banner ile destek cikiyoruz sonucta forumlarimizda veya herhangi bir yerimizde uo ile alakali birsey goremezsin bizim olsaydi uo bolumu acardik ve tum cst yonetimi serverda staff olurdu .[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2
CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
Mesaj tarihi:
yok dalgasına söyledim zaten=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
said:
Lancelion, 22 Ağustos 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
ee...

bi anlam veremedim ?
ayrica arkadas 1.5 degil 1.6 da clan kurmak istiyor , bizimde butun sistemimiz ve icerigimiz sırf 1.6 için , burada clan kurmak icin gereken kişileri bulmasi zor ( patidekilerin buyuk cogunlugu 1.5 oynuyor ) ondan dolayi soyledim .[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2
CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
  • Yeni Oluştur...