Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cs 1.5 oynayan , tekrar başlayabilirim diyenler bi baksın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cs cd si yok..direk 1.5 indirebileceğim bir site biliyonuz mu?

bide isimler şöyle olsa olmaz mı:

[=o=]Mandoo[signature][hline][b]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
bende oynarım da hangi server ? 5 yıldır cs oynuyorum hehe[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
Mesaj tarihi:
Yenianet serverlarında oynarız[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Aslında bunun cevabı bana da lazım. 1.5 internet kafeye gidersem oynuyorum. Evimdeki bilgisayarda 1.6 kurulu ama 1.5 rullaz tabi ki bab the kenks =)[signature][hline]Welcome back!!
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 08 Ağustos 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
=o= Voys
=o= Lancelion
=o= Mandoo
=o= Gilean
=o= Eternal
=o= Spidee
=o= Karpuz
=o= C.d
=o= Krnxxx
=o= ?

bu arada tag harbi hoşuma gitti, bizim için damga anlamını bılmeyenler içinde asker rozeti gibi bir şey :)

oooluuuum naaaptınız lan bu benim be, snrxx yazarken böyle oldu ahah, neyse ahaha.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya
Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
oha yüzüm kızardı, niye öyle hatırladımki ben cidden? sende bana voyik üç dersin ödeşiriz :)[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
eveet snrx ile girdik oyuna yarım saat sonra banlandık ıkımızde durup dururken anet den hehe[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
ben server arıyorum olmadı açtırtmaya uğraşacağım.[signature][hline]Voic3

• Yeni Oluştur...