Frostman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mrb arkadaslar ben evden serverımı kurdum ama cok kotu oldu basımda Gm Frostman yazıyor Profilde app mage yazıyor Bana güzel bir scrips yolllıyabılırmısınız.Arkadaslar bana burda Nebulanın scripslerini bulabılırsın dedi Lütfen yardım edin bana İlgilenirseniz Sevinirim Arkadaslar
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi bak[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 nebulanın scriptlerini ultima-strike.com dan indir.title'ıda .title hede seklinde değiştirebilirsin.[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini..
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Başlığa Gülmekten Öldüm Desem =D Nebula Scpleri işini görebilir.Ama Umarımki Sadece Eğlenmek için Girersin Bu işe. ( Umarın :( ) :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 neden abi bence gayet acıklayıcı baslık en azından yalandan dolandan is yapmıyor.Nebula scriptlinde fix.scpin içindeydi sanırım bu scripte gir ctrl+f bas staff member yaz buradan ister renklerdirirsin ister adını deistirirsin
Bpowder Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kanky bak .title The Staff Member yas isine Yarar bide .allskills 32000 zate ingiliscen varsa kolay ok hersey aynı :)
Öne çıkan mesajlar