NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cookie leri blocklamış olmayasın.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla ben sana simdi cokiie ne dicem hasmez ordan salak dicek ben kufur edicem artık oyuzden bosver anlatma sagol yinede teşekkur ederim SANA
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 O zaman bilmediğin şeyi blocklayamassın dimi.Yada bilmeden blocklamışsındır.Eee cookie nedir bilmiyosan block açmanın yolunu anlatmakta deveye süveyş kanalını geçirtmeye benzer.:D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nero sagol pm atmam bende bişi olmaz bi dama yardım edelım dedık su olanlara bak
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Asiicim olay basit biri sana küfür etmediği sürece ağzını bozmican ve sallayacaksın onu..Halkımızın "Kendi çapında eğleniyor.." tanımına da cuk diye oturacak o kişi....[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Boşver sen burda milletin sinirleri iyice gergin.Zaten oyun iyice b.ka sarmaya başladı onun stresi var milletin üzerinde.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 di yani :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ztn bundan sonra bğişi yazmam sadece okurum
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 inş nasıl okunur diye sormazsın :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 [spo1=Cookie Lessons 1][/spo] [spo2=Cookie Lessons 2][/spo] [spo3=Cookie Lessons 3][/spo][signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hahahaha :D:D:D koptum abi çok ögretici olmuş :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu arada çizimlerinde muhteşem :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Haha :D edeleli erkek. temp le temporary ie files in içini bir sil arkadaşım,ondan sonra login olmayı dene.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Öne çıkan mesajlar