KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaşlar bi elf priest actım lvl 40+ lardayım şu an fahat skilleri acmaya para bulamıyorum .( ve esyalarım pek iyi degil! para nasıl kazanabilirim! hem lvl hem exp için nerde kasam iyi olur! yer tavsiye ederseniz lütfen nerden gidecegimide söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 badlands,rock elemental lerin droplarını düzgün satarsan güzel para vurursun..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lvl60'a kadar para bulamazsin, kasma bosuna... gereksiz olan skill'leri alma zaten. 50'den sonra azshara'da demon keserek biraz para kazanir skill'leri alirsin. sonrada zaten instance'larla rahat rahat kazanirsin[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lvl 39da 100g param vardı 40 olunca hemen mount u aldım itemlerimde gayet güzeldi şuan lvl 58im 650g param var taktiğe gelince miner yada herbalist ol ve bunlara biraz zaman ayır grind+quest beraber takıl quest ağırlıklı git ama baktın görev yerinde npc lerin dropları güzel orda takıl biraz trade skill alma para tuzağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Lancelion, 23 Ağustos 2005 04:19 tarihinde demiş ki: badlands,rock elemental lerin droplarını düzgün satarsan güzel para vurursun.. kesinlikle. bir de keske dorf acsaydin. elf actim, pismanim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 öle deme -25 dmg form ranged attacks nerdeyse immune to fear hissediyorum elune grace atılınca bana.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dalga gecme be : ) Guilde alicaklar, onla ilgili konusuyorum adamla. Priest oldugumu ögrenince "Dwarf priest, or just priest" dedi, aglicaktim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 keşke ud priest olsaymış ya da :P belirli bir level'dan sonra düzenli instance ile para sorunu çekileceğini sanmıyorum. en azından beni tam dengeliyordu. item da cabası zaten...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya dwarfların değerini anlayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşlar bu talentleri nerde 0 latacam ve bana priest için en uygun talent leri yazarsanız sevinirim nelere vercegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Ağustos 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Dalga gecme be : ) Guilde alicaklar, onla ilgili konusuyorum adamla. Priest oldugumu ögrenince "Dwarf priest, or just priest" dedi, aglicaktim : ) OHA! supermiş =) sevindim valla Edit: King direk bi priest trainer'dan sıfırlatabilirsin I want to unlearn my talnets diye [signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE [Bu mesaj Cuce tarafından 23 Ağustos 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 44 e kadar shadow git yilma eheh . 40-44 arasi inslerde biraz zayif kaliyorsun sikinti cekiyorsun ama 44 te geliyor iyilestirme buyulerine yeni lvllar rahatliyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 58 e kadar shadow git bence. PvP yapicaksan, hep öyle kal cünkü damage özürlü oluyosun holy olunca. Healbot olarak kullaniyolar beni ya : ( AV de haritanin diger ucundaki warrior ölün WTF HEAL diye bagiriyo. Shadow olursan, ben healer degilim kardesim dersin : P Eger holy olursan, solo level atlayamazsin. O yüzden 58, hatta 60 a kadar shadow.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 23 Ağustos 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya bide bu instanceler felan! nasıl yapılır nasıl gidilir! ne gerekir kısaca biras bahsederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sölemeden edemiycem Elune yardım etsin size Nıhahaha[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sorumu tekrarlıyorum instance nedir nerdedir nasıl yapılır! ( oyunda yeni oldugum için soruyorum ögrenmeye çalışıyorum arama yaptım faka bilgi yok ) konuyu patlatmassanız sevinirim sadece cevap istiyorum teşekkürler..[signature][hline]daha yok imza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 quest log unda dungeon diye gorunen questler instancedir . /3 LFG "quest ismi" ni yazarsan gidecek birilerini bulursun . onune gidip meeting stonelara tiklarsan oyun kendisi de sana bir party bulabilir ama ilk yontem daha gecerli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu talent fena deil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 instance'lar oyun icinde o anda yaratilan bolgelerdir. bi grupla girdigin zaman o anda o mekan yaratilir ve sadece senin grubun bulunur. boylece birden fazla grup ayni yere girdigi zaman saatlerce mob beklenmez. kisacasi ayni anda 30 kisi ayni dungeon'a girip boss kesebilir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar