Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 işallah kirdir abi.Öyle Güneşe müneşe cunki hiç çıkıp Güneşlenmedim. Hep Gayarken FLn işallah kirdir.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 solaryuma git[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benimde öyle :D hatata fizimin üztü komple beyaz [Surf Şortu ;) ]Ancak keseyle o deri cıkıor aga hatta kara kara başta pislik sanıosun sonra deri olduğu anlaşılıo ancak bu sefer beyaz diilde kırmızı olcan şimdi tellaklar nası abanır sana ooohş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myraellen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 konuyu görünce laf etmeden duramicam.. ben de beyazdım bayaa.ama bçyle bi cayır cayır yandım tatilde..hatta yatamadım bi kaç gun..ama sonra karardı..ve bi baktım bi gun soyuldu ööle o deriler..ama hala renkte biraz koyuluk var.. ama bak belki hamam kurtarır..hem pek yıkanmıom demişin bi ihtiyac olabilir hamama...hani galatasarayın arkasındaki merdivenler var ya..ordan yukarı cıkınca biraz daha merdiven var..onları da cık.orda hamam görcen.kapıda peştemalli göbekli bi amca durur hep..korkutucu biraz..ama orası onun mekan herhal kapıda takılmayı sevio die düşünüoruz ordan gecerken..ama olsun sen korkma onun göbeinden felan...bi git hamama...hallolur belki... ya da baska hamama git.. ya da ne bilyim baktın olmuyo...gecmiş olsun şimdiden amele yanıgı olmuşun... (amma yazıcagım tutmuş...neyse..)[signature][hline]"too many stars but not enough skies..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi ben antalyadayım :-) göbekli tellah muhah[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myraellen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla işte ben onu bilemem ki..aklıma geldi.söliim dedim..daha bugun önünden geçip güldüydük..bilgiler tazeyken aktardım. o zaman sen antalyada yakışıklı saglam bi tellah bulcan benim sölediğim sana yaramaz.[signature][hline]"too many stars but not enough skies..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Akerfeldt, 23 Ağustos 2005 18:53 tarihinde demiş ki: said: Sorj, 21 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Kışın 1 1.5 ayda bir yıkanırım. Yazın da 1.5 haftada bir falan yıkanırım... bunla ilgili olabilir o sorun yuh $aka dimi bu?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Sorj, 21 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Kışın 1 1.5 ayda bir yıkanırım. Yazın da 1.5 haftada bir falan yıkanırım... höh ne pissin be :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 MAlesef acı ama gerçek. Kışın kokmamda yaz felaket ehue.Dolmuşta bi kaldırıom kollarımı koltuk altım bayram edio+ Millette Kokudan zıbarıo :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Solarium, Kar Yanığı modeli yap mis gibi ol[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar