Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Biraz önce Telefon Sapıklarına binbirkere şükrettim beni çok iyi güldürdüler . Olayı anlatayım Telefon çaldı baktım gizli numara dedim allah allah kim bu , açtım telefonu daha kimsin diyemeden ' Ayşa nabeon Kıhz ' (Türkçesi : Ayşe ne yapıyorsun kız). Höst dedim bende direk sonra telefon kapandı.gene aradılar telefonu açtım ben ayşe mayşe değilim dedim.sonra bunlar durmadan çaldırmaya başladı bende sms attım böyle böyle aldım numaranı yakarım çıranı.Sonra bu saçma sapan konuşmalar yağdırdı bende telefonu ablama verdim ablam birden gülmeye başladım bende aldım telefonu dinliyorum konuşma şöyle: - Yav perdon yanlış numira özzür dileriz Arkadan birisi ' Abi bu kiz konişmiyür ' dedi ben orda bittim zaten yıkıldım yerlere.Ay dedim paylaşayım böyle maganda milletin sapıklığı ayrı bir güzel oluyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehueuheuheueh[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Masteis, 23 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: ..böyle maganda milletin sapıklığı ayrı bir güzel oluyor sana hiç bir şey demiyorum.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 şive farklılığı sonuçta[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bakalım daha neler olcak :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çok popülersin ondan oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 deişik bi bakiş acisi..iyimserimsi :P hoşşşş ne diyelim. allah arttırsın.[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasonnde Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Değişik bi bakış açısı gerçekten hoş :)[signature][hline]>>> Chemical Danger <<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dünde bana oldu yaa.. bi baktım 232 li bi numara.. herhalde izmir oluyo.. neyse açtım alo fln dedim..küçük bi çocuk konusuyo.. konusmuyo aslında konusmaya çalışıyo fln bende dinliom .. en sonunda konussana ibn.nin oglu dedi ama o tonlamada ben yerlere yattım..artık telefonu elimden attım sadece gülüyorum.. iiki war şu sapıklar az da olsa bizi eglendiriyorlar...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 geçen de adamın biri aradı hep bunlar 537 535 555 karıştırıyo salaklar hey allahım 30 kere sordu yok serdar diilim dedim inandıramadım annem bi ton küfür yedi sonra ben de küfürlü olarak cevap verdim anladı bu sefer[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Aynısı bana da oldu !!! Bi köylü gibi konuşan kız, birde arkada gülen bi kız.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar