Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefön Sapıı

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce Telefon Sapıklarına binbirkere şükrettim beni çok iyi güldürdüler . Olayı anlatayım

Telefon çaldı baktım gizli numara dedim allah allah kim bu , açtım telefonu daha kimsin diyemeden ' Ayşa nabeon Kıhz ' (Türkçesi : Ayşe ne yapıyorsun kız). Höst dedim bende direk sonra telefon kapandı.gene aradılar telefonu açtım ben ayşe mayşe değilim dedim.sonra bunlar durmadan çaldırmaya başladı bende sms attım böyle böyle aldım numaranı yakarım çıranı.Sonra bu saçma sapan konuşmalar yağdırdı bende telefonu ablama verdim ablam birden gülmeye başladım bende aldım telefonu dinliyorum konuşma şöyle:

- Yav perdon yanlış numira özzür dileriz
Arkadan birisi ' Abi bu kiz konişmiyür ' dedi ben orda bittim zaten yıkıldım yerlere.Ay dedim paylaşayım böyle maganda milletin sapıklığı ayrı bir güzel oluyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

dünde bana oldu yaa.. bi baktım 232 li bi numara.. herhalde izmir oluyo.. neyse açtım alo fln dedim..küçük bi çocuk konusuyo.. konusmuyo aslında konusmaya çalışıyo fln bende dinliom .. en sonunda konussana ibn.nin oglu dedi ama o tonlamada ben yerlere yattım..artık telefonu elimden attım sadece gülüyorum.. iiki war şu sapıklar az da olsa bizi eglendiriyorlar...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...