BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya normal bir server olsa bu soruyu sormam sabah aksam cath run yap her run 15 dakka 10 k xp derdimde BL de cath yapcak adam az grup bulmak zor. Fikri olan war mi Horde olarak 39 da nerde kasmak lazim. Feralas 42 felan diye hatirliyorum oraya kadar yaopcak bisiler lazim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 badlands?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hmm duzgun quest var mi orda hic bakmadim cunku 1 tane quest gordum sadece kargathta[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oradaki q lerin dağınık olması lazım,zaten 2-3 q+biraz farmla beraber 41 olursun o vakittede feralasa girersin.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya badlands de queste bile gerek yok. 39 kez lesser element , 41 civarı normal element (normal galiba orta seviye), 43 civarı greater element. şunları yaparak bile deli xp alırsın. ama çok gank olayı var tabi. questlerde dağınık orda, lesser elementlerin yanında var bi kamp fln..[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar