loop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Aramadan baktığımda zaman zaman arkadaşların filmlerin soundtrack listelerini yayınladığını gördüm, şarkı ismini bilincede P2P lerden bulmak kolay ama , bazen benim birkaç yıllık bir film izleyipte müziklerinden hoşlandığım oluyor ve parçaların ismini öğrenemiyorum. Ayrıca paylaşım programlarından eski parçaları bulmakta mümkün olmuyor. Şöyle bütün soundtrack lerin listesinin olduğu bir adres bilen varmı. Hatta ileri gidicem ama sountrack indirebileceğimiz zengin kaynaklı bir adres varmı? plz helppp[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
pinwheel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yahu hiç webde araştırma yapmıyormusunuz ya bi film soundtracki listesini bulmak çok mu zor ? şarkı listeni bulursun böyle bir siteden, istersen 30 saniyelik samplelerinide dinlersin amazondan aratıp..(çoğunlukla sample mevcut) istediğin şarkıyı bulduktan sonra p2p programlarında şansını dene.. [Bu mesaj pinwheel tarafından 21 Ağustos 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 biraz sert çıkışmışsın be palmiye =) bende beceremiyorum onu ne kadar anlatsanda! nasıl olsa sen benim yerime buluyosun her istediğimde :) ehehhe ne gerekvar hazır bulan varken..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
pinwheel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yanlış algılamayın ya sert çıkmak istemedim yardımcı olmak istedim :)
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hehehe hadi len! banada kızıp duruyosun =Pp neyse post kasmiyalim =Pp deep purple a gel orda kapısalım arkadaş iğrenç demiş o soad dinnermiş meyer! :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
loop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Peki indirmek için? Sadece ve sadece paylaşım programı mı ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bulmak için imdb, çekmek için de p2p programları, tercihen emule :)[signature][hline]abandon your life for three months..
loop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ama işte p2p lerde eski parçalar olmuyor...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 emule'de bulamadığım parça olmadı şu ana kadar, hangi filmlerden arıyosun özellikle?[signature][hline]abandon your life for three months..
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kingdom of Heaven, Brotherhood of the Wolves, Village ve şu an hatırlayamadığım bir kaç film daha var.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Öne çıkan mesajlar