Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günün kutlu olsun Che!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi ki dogdun!!!![signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
Hobaleeyy!.. saolun valla süpriz oldu.. ;P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Mesaj tarihi:
çok saolun arkadslar.. hiç beklemediğim bi anda doğum günüm için topic açan dasaaa çok saol vlla süpriz oldu hea.. :) tal'da tanştımz gndn beri iyi günde kötü gnde yanımda olan, her sene doğum günümü kutlamadn geçmeyen oulcan çk teşşekkürler kardeşim.. ;) ve üşenmeyip bana mutlu yıllar dileyen ivy, forgiver, Half_Cow çok saolun arkadaşlar..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Nice yıllara..[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Cd, Mübarek nası oluyo yahu. Dogum gunu cocugunun elini falan opup harclıkmı alıyoruz?

Bu arada kutlu olsun dogum gunun che[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Cd-, 2pac, Lakers, BlaCk çok teşşekkürler arkadaslar..

p.s: 2pac resim süppermiş teşekkürler.. :D // Cd- sen de bahtiyar ol yawrum.. ;P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Hepi Börtle Emi :)
İİ ki doğdun...Nice senelere...Nice paticikli senelere :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:

ohoo boş bıraktık gorevimizi elimizden alanlar olmus, arkadaslar dogum gunu hedelerine resim koymak bendenizin işidir lutfen goz koymayın oyarım (ehu)
konuya donuyorum

[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 23 Ağustos 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
yeni çıktı bu google grafikten happy birthday araması yapıp koymak hele dory hep aynı gifi koyuyorsun olmuyor :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
Dogumgünün kutlu olsun dostum :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
RaVena, Horrible, dory, Blind, Menkalinan, Ancalagan hepinize tek tek teşekkür ederm arkadaslar... çok saolun vlla.. :)) dory resim de pek bi güzelmiş saol.. ;P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
abooo bu che unlu canberkmıs
eheh nese tekrar kutlu olsun[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
Lexius çok saol..

ivy ne ünlüsü ln.. :D canberk işte sıradn canberk.. :D hangi canberkle karıştrdn :P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...