BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 aryıca Orhan Ayhan da ayrı bir kral adamın yorumları bitiriyo beni :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 efet o an cok komıktı her boksorun bı takma adı olur dedı bızımkı de dovuscu bıdık dedı sonra ona ogle dıyorlar fln dedı sonra tamam o zaman bu mac sonun da fln dovuscu bıdık olsun dedı bı macta da bızım hakem warmıs kım kım bılmıom ama adam macı bıraktı bızım hakemı anlattı ona da cok guldum[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 DOLDUR ŞENOL DOLDUR SPİKER KADROLARINI YANDAŞLARINA DOLDUR ŞENOL DOLDUR[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x-factor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 saçmalamayalım arkadaşlar özellkle kaan kurala sataşanlar ne yapmaya çalıştığınızı anlayabilmiş değilim adam türkiyenin tartışmasız en iyi yorumcusu ve bu işe yıllarını vermiş ve kendini her gün biraz daha geliştiriyor.lütfen biraz emeğe saygı öyle ben onu sevmiyorum bunu sevmiyorum deme kolay tabi ama siz onun kişiliğine saygı duymasanız bile yaptığı işe saygı duymalısınız.haddinizi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya arkadaslar insaf turkiyeye 8 madalya getirmis bi sporun sadece final maclarinin bir bolumumu verilir ayip yani Taekwondocular adina Trtyi kiniyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar