_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ohoo bizim eski grup doldu oraya bi tek çukulataya(çikolata?!) satın alınabilen DM imiz yok :)) Yarın gelionuz mu Kender tayfası one göre bende geliim?? (soyuna kender kanı karısmıs bi elf olmak istiyorum) Hiç olmadı paladin olup kulaklarınızı çekecek biri lazım :))[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 arkadaşlar gelme ihtimali olan lütfen gelsin çok çok çok eğlenicez gibi geliyor bana. Sizi benim eve getiririm bilgisayara FRP için güzel müzikler filamda indirdim. Süpper keyifli olucak. Karakterleri birlikte yaratırız, hazırlamayın. Tekrar hatırlatıyorum Cumartesi günü (yani bugün) saat 13.00 (halk diliyle 1) de Kadıköy REXX Sineması önünde olucam. Önünde 64 yazan çizgili uzun kollu birşey giycem, muhakkak tanırsınız. ha tipimi görüp de kaçan olursa saygı duyarım :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ayyy ben öle tanımadıgım kişilerin evine gidemeeeemmm:) Karakter şiiit lazım mı çekiim mi fotokopi? (Long Sword War bitane onu da getiriim falan tam olsun)[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bu arada kafadan sırasıynan: Kendercik Kenderleme Ben(eheh ne sıra oldu ama) Mad_Can (kesin diil benle gelicek b.köy tarafından) 4kişiyiz biz Bide biz 12.00 deniz otobüsüyle gelicez 12.45 de oralarda oluo o galiba bekleyin biraz 13.30 kadar falan yabancısıyız kayboluruz oralarda biz:)[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bakırköy kadıköy arası 20-25 dakika diye biliyorum.... (ya da sen böyle ciddi konularda kender sözü dinleme) benim 12-13 arası antremanım var... koşsam, yuvarlansam, bişiler çalsam, kovalansam 12.25te rexx önündeyim.[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 valla gruba adam lazım diyorsanız gelip size güzelinden bi monk veya olmadı bi druid oynatayım bende gelirim niye gelmiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Arkadaşlar gelin fallaha. Elinde zar karakter kağıdı şubu olan varsa alıp da gelsin bende var ama olsun sizinkiler daha güzel çıkar onları kullanırız. Bu arada ben tam 13 (1) de orda olucam isteyen özel mesaj atsın cep telefonumu veriyim gecikceği filan tutarsa haber verir.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 lam paticona kasarken nerdeydiniz? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 cuma günü falan nete girewbilseydim keisn gelirdim ama öyle her istediğinde nete girebilen bir insan olmaığım için bu fırsatı da kaçırdım bari iyi zaman geçirin diye de bir dilek tutalım ha bi de bir dahaki sefere[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar