Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Husky'im oldu :) :)

Koex

Öne çıkan mesajlar

bence sana daha alışmaması çok doğal. husky ler çok uysal köpektirler ve insanlarla iletişimleri harikadır. yan dairemizdekilerin husky si var ve o beni ne zaman görse kendini sevdirmeye koşuyor :) çok tatlılar bana göre devamlı ilgi istiyorlar... kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Koex, 02 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
anladim peki soğuk suyla yikasam hemde havalar sicak ü$ürmü yada hastalanirmi

aşıları bitene kadar suyla yıkama derim.köpekler için kuru şampuanlar var onlardan kullan.tüylerine döküp siliyorsun.
sakın kendi kullandığın şampuanla yıkama.kepek yapar.köpek şampuanı kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
scarab, 03 Temmuz 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
said:
Koex, 02 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
anladim peki soğuk suyla yikasam hemde havalar sicak ü$ürmü yada hastalanirmi

aşıları bitene kadar suyla yıkama derim.köpekler için kuru şampuanlar var onlardan kullan.tüylerine döküp siliyorsun.
sakın kendi kullandığın şampuanla yıkama.kepek yapar.köpek şampuanı kullan.

Peki saolasin . bu $ampuanin özellikleri nedir bide ka$iniyor .[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Sosyal ağlarda paylaş

Peki saolasin . bu $ampuanin özellikleri nedir bide ka$iniyor .

insan cildi ile hayvan cildi ph(asitlik bazlık)dereceleri farklı bu yuzden köpekler için uretılen sampuanlardan kullanılması gerekıyor.bu sampuanları veterıner klınıklerınde bulabılırsın. ben pet shopları tavsıye etmıyorum.yanlış anlaşılmasın işini ii yapanlar vardır.toz şeklinde oluyur.köpeğin tüylerine döküp temiz bir bezle ovalayarak siliyorsun.su kullanılmıyor.bi de aşılar hakkında bilgin yoksa bilgi verebilirim.
unutmadan sakın saf sütle besleme.kötü sonuçlar doğurur.1 ölçü süt 3 ölçü suyla karıştırıp verilebilir.içinede bir tane yumurta sarısı karıştırabılırsın.yumurta sarı gunde bır tane yeterlı.
kaşıntısı sıkıntıdan olabılır.nerelerini kaşıyor?kulak içlerine,koltuk altlarına,kasıklarına bak.bir şeyler varsa yara,parazit vs. bir veteriner hekimine götür.

[Bu mesaj scarab tarafından 03 Temmuz 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok tatlı ya hayırlı olsun...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de en sevdiğim cins bu,sevindim adına=)
ben de ileride daha rahat ve geniş bi eve çıktığımda düşünüyorum zaten=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

bizim teras geni$ $imdi güne$ vurmasin diye çadir yaptircaz

ama herkeze tavsiye ederim ağladiği zaman gercek bir bebek gibi ses cıkartiyor insan ona kar$i alıkoyamiyor kendini[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Sosyal ağlarda paylaş

yeni resimlernini koyarmısın bi ara ozledik keratayı :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok şirin biş bu ya :).Umarım hep seninle olur ailen nederse desin mücadele et.
Benimde köpeğim vardı ama bana sormadan aldılar elimden o kadar çok uğraşmıştım ki elimde kalması için,ama olmadı.Fkat senin durumun benden farklı olsun ve hep yanında kalsın[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Sosyal ağlarda paylaş

coook güzel bir köpek hayırlı olsun valla yıllardır isterim ama ev apartman dairesi olunca olmuyo evde hayvanada yazık
cok sirin valla yakında alısır merak etme yemini suyunu sen ver :) direk sana alısssın sen ilgilen devamlı :) insanlarla tanıstır gezdir baska köpeklerlede tanıssın :) biraz büyüyünce bir yerde okumustum hayvanarında yeni köpek ve yeni insanlarla tanısmaları onlar icin iyi oluyormus komsunuzda falan varsa iyi olur :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

Gezdir Gezdir Çim çimen varsa götür koşturt veledi :>

Vallaha benimki 2 aylık ken koşturmaya götürürdüm :< bi tane bebek gelmişti tekme atmıştı köpeğime nası deli olmuştum.Amca vardı yanında bi tane ona dua etsin yoksa azını yüzünü kırardım :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...