Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben de tatile gidiyom

forgiver

Öne çıkan mesajlar

yaz okulunun, tarihi önceden belli olan tatili, yakmasının ardından; yeni bir yer bulduk gitcek. bu hafta cuma akşamı ailece gidiyoz inşallah.

sınavlara gidip geleceğimden, babamın işlerinden, yakın olsun dedik istanbula; artık bilgisayarsız ortamda denize nazır ders çalışcam, sabahın ayazında veya ay ışığı altında :) , geri kalan vakitte yüzcem, bisiklete bincem, basketbol oynuyacam, hormonları dengeleyecem.

bir de şu sınavlar bitmiş olsa; sefa pezevenkliğinin doruklarında olcaktım, gine buna şükür.

en güzeli bilg. uzaklaşmak, gerçi int. kafeye gidince veya istanbula geldiğimde 1-2 saatte olsa hasret gidercem :)

stres atmayı düşünüyorum bol bol baya birikti.

işalla herşey güzel geçer, hayırlısı olur, şansım yaver giderse tatilden dönünce, istanbuldan otobüsle 24 saat uzaklıktaki köyüme gitcem, kendimi doğaya atcam, deşarj olmuş bir şekilde okuluma başlayacam, forumlara dönecem, istanbula dönecem, rüyadan uyanıp gerçek hayatla tekrar uyancam.

[Bu mesaj forgiver tarafından 25 Temmuz 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
2 gün önce geldim yarın da köye gidicem işallah.

bugunlerde bal damlıyor bir taraflarımdan, çok mutlu ve şanslıyım gibime geliyor, hayırlısı :)

bir de bugun doğum günüm...

herşey sanki konstre gibi oldu, bişeyleri kafaya takcak zaman bile yok, birşeyleri eksik bırakmışım gibi oluyorum, sanki yapman, almam gerek bişeyleri unutuyorum gibi.

herneyse eylünün sonlarına doğru gelirim işalla,

dağa filan çıkarsam güneşin doğuşunu videoya çekip paylaşırım, sizide unuttum sanmayın :)

bilg. yok, internet yok, fake yok, dert yok ama işalla huzur, mutluluk olur.

doğayla kucaklaşcam stres atcam, ehe biraz blog gibi oldu.

kendime burdan hayırlı yolculuklar diliyorum :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
2 gün önce geldim yarın da köye gidicem işallah.

bugunlerde bal damlıyor bir taraflarımdan, çok mutlu ve şanslıyım gibime geliyor, hayırlısı :)

bir de bugun doğum günüm...

herşey sanki konstre gibi oldu, bişeyleri kafaya takcak zaman bile yok, birşeyleri eksik bırakmışım gibi oluyorum, sanki yapman, almam gerek bişeyleri unutuyorum gibi.

herneyse eylünün sonlarına doğru gelirim işalla,

dağa filan çıkarsam güneşin doğuşunu videoya çekip paylaşırım, sizide unuttum sanmayın :)

bilg. yok, internet yok, fake yok, dert yok ama işalla huzur, mutluluk olur.

doğayla kucaklaşcam stres atcam, ehe biraz blog gibi oldu.

kendime burdan hayırlı yolculuklar diliyorum :)

şşş len insan bi msj atar gidiyom diye hayırsız:)
ultimadaki evlerini refreshlemiyimde gör sen gününü,patlasın bineklerin bi tarafında:D
hadi ii tatitiller,en sonunda bende haftaya denize girecem kısmetse...[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

@sir: google earth te bile gözükmüyor, detaya inmemişler, saklı bir yer ayni.

@darksoul: ehe evi kaldırıyom o zman, moondaki fıstık gibi yeride patlattık zaten,

geç kalmışsın deniz için güzel kız filan kalmamıştır, bunun dışında havalar bozdu ama deniz sıcak oluyor,
msn de görüşürüz rastlarsak, sanada iyi tatiller.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...