forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yaz okulunun, tarihi önceden belli olan tatili, yakmasının ardından; yeni bir yer bulduk gitcek. bu hafta cuma akşamı ailece gidiyoz inşallah. sınavlara gidip geleceğimden, babamın işlerinden, yakın olsun dedik istanbula; artık bilgisayarsız ortamda denize nazır ders çalışcam, sabahın ayazında veya ay ışığı altında :) , geri kalan vakitte yüzcem, bisiklete bincem, basketbol oynuyacam, hormonları dengeleyecem. bir de şu sınavlar bitmiş olsa; sefa pezevenkliğinin doruklarında olcaktım, gine buna şükür. en güzeli bilg. uzaklaşmak, gerçi int. kafeye gidince veya istanbula geldiğimde 1-2 saatte olsa hasret gidercem :) stres atmayı düşünüyorum bol bol baya birikti. işalla herşey güzel geçer, hayırlısı olur, şansım yaver giderse tatilden dönünce, istanbuldan otobüsle 24 saat uzaklıktaki köyüme gitcem, kendimi doğaya atcam, deşarj olmuş bir şekilde okuluma başlayacam, forumlara dönecem, istanbula dönecem, rüyadan uyanıp gerçek hayatla tekrar uyancam. [Bu mesaj forgiver tarafından 25 Temmuz 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 [signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. HuxleyÇizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 güle güle git,güle güle gel.tatıle gidemıyen patiler içinde eğlen:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tatıl ya... bende gıtmek ıstıyorum gıdıcem de ısallah hemde ızmıre:) ıyı eglenceler...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tüm twlerin ard arda tatile gitmesine karsıyım. aranızda anlaşıp, nöbetleşe gidin. clouded website's future is![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 aeh hadi hayırlısı, ben de 2 gün yokum bu arada :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ilk offical topici ben açmışım diğer twler planlasın :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 iyi tatiller :)[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 gün önce geldim yarın da köye gidicem işallah. bugunlerde bal damlıyor bir taraflarımdan, çok mutlu ve şanslıyım gibime geliyor, hayırlısı :) bir de bugun doğum günüm... herşey sanki konstre gibi oldu, bişeyleri kafaya takcak zaman bile yok, birşeyleri eksik bırakmışım gibi oluyorum, sanki yapman, almam gerek bişeyleri unutuyorum gibi. herneyse eylünün sonlarına doğru gelirim işalla, dağa filan çıkarsam güneşin doğuşunu videoya çekip paylaşırım, sizide unuttum sanmayın :) bilg. yok, internet yok, fake yok, dert yok ama işalla huzur, mutluluk olur. doğayla kucaklaşcam stres atcam, ehe biraz blog gibi oldu. kendime burdan hayırlı yolculuklar diliyorum :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gülegülee[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bizde sana tekrar hayırlı yolculuklar diliyoruz=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aa google olmayan bi yere mi gidiyosun?? vah vah :P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: forgiver, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: 2 gün önce geldim yarın da köye gidicem işallah. bugunlerde bal damlıyor bir taraflarımdan, çok mutlu ve şanslıyım gibime geliyor, hayırlısı :) bir de bugun doğum günüm... herşey sanki konstre gibi oldu, bişeyleri kafaya takcak zaman bile yok, birşeyleri eksik bırakmışım gibi oluyorum, sanki yapman, almam gerek bişeyleri unutuyorum gibi. herneyse eylünün sonlarına doğru gelirim işalla, dağa filan çıkarsam güneşin doğuşunu videoya çekip paylaşırım, sizide unuttum sanmayın :) bilg. yok, internet yok, fake yok, dert yok ama işalla huzur, mutluluk olur. doğayla kucaklaşcam stres atcam, ehe biraz blog gibi oldu. kendime burdan hayırlı yolculuklar diliyorum :) şşş len insan bi msj atar gidiyom diye hayırsız:) ultimadaki evlerini refreshlemiyimde gör sen gününü,patlasın bineklerin bi tarafında:D hadi ii tatitiller,en sonunda bende haftaya denize girecem kısmetse...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 @sir: google earth te bile gözükmüyor, detaya inmemişler, saklı bir yer ayni. @darksoul: ehe evi kaldırıyom o zman, moondaki fıstık gibi yeride patlattık zaten, geç kalmışsın deniz için güzel kız filan kalmamıştır, bunun dışında havalar bozdu ama deniz sıcak oluyor, msn de görüşürüz rastlarsak, sanada iyi tatiller.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar