Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Uzuuuuun bi sureden sora gene osiye donuyorum, baya sey degisti ben son girisimden beri ( ben son girdigimde third dawnın cıkısına 1 sene vardı ) Simdi bir kez daha oyunda uzun sure bulunan ve bana britain i yeniden tanıtacak bir usta arıyorum. Gusel eşlik ederim :)[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 atlantic e gelirsen bekleriz.. icq:282872[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 eu da bizi bulabilrsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 suan dialup ım ama dondugumde cable oluca, nerenin pingleri iyiyse orada olmayı dusunuyorum[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kabloda bu aralar en iyi durumda olan 100 cıvarı pingle eu[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ozaman angelfire a basvurucam :) dark-dr falan geniş çalışıyolar galiba hem atl hem eu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Türk Telekom'la yapılan görüşmeler sonucunda Atlantic'in pinglerinin Eur. ile aynı seviyeye geleceği ve son eklenecek çıkış ile de Eur.'un pinglerinin yine bir miktar artacağı söyleniyor. Bilgilerinize... Deep Note: Atlantic'de elimden geldiği ölçüde yardım etmeye çalışırım. (Ben ve bir çok Türk hala Atlantic'de) Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 11 July 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 eu ya geciyo herkez gibi bi izlenim aldım son gunlerdeki threadlerden? bana bi serverlarda oynayan yuzdeleri soylenebilirse cok sevinirim, tabiki dusuk ping ve yuksek turk sayısı daha cazip[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Goodness, 11 July 2003 10:05 tarihinde demiş ki: Türk Telekom'la yapılan görüşmeler sonucunda Atlantic'in pinglerinin Eur. ile aynı seviyeye geleceği ve son eklenecek çıkış ile de Eur.'un pinglerinin yine bir miktar artacağı söyleniyor. Bilgilerinize... Deep Note: Atlantic'de elimden geldiği ölçüde yardım etmeye çalışırım. (Ben ve bir çok Türk hala Atlantic'de) Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 11 July 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] agzından bal damlıyor ama nezaman?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Vallahi Mehmet'ciğim; bugüne kadar ne dedim de yanlış çıktı :) Yakında, pek yakında... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 anlamadıgım eur un pingi neden artıyor ???[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Atl su ankı eu pıngıne sahıp olucaksa varsın olsun eu pınglerı 1000 lerde.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 demesi kolay dimi senin icin biz nası kıvranıoz yeni char yaratıp bisiler elde etmek icin :) benim demek istedigim atl pingleri duzelirken neden eu pingi artsın oda düşsün annamında soyledim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Angelfire, daha önce nasıl Eur.'un pingleri Atl'den düşükse aynı mantıktan olması lazım. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 e ozaman atldekiler beni cekicek, hey gidi hey, ilk charım level dergisinden okuyup ozenerek yarattıgım tamer mage di, hevesle bi kus tameleyip ormandaki bi headless a dalmıstım kusla birlikte, sora 2 mizde olmustuk, ilk ve son girisimdikendi accoutumla osiye :) sora zaten account name ve sifremi unuttum hehe[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yok yok sanmıyorum pişmam olalım. yeni hat derveye girince eu pingleri niye düşsün ki?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Arkadaşlar polemik olsun diye demiyorum ama eskiden nasıl düşüktü eur.? Atl daha iyiydi. Şimdi de aynısı söz konusu olacakmış Son haberlerime göre Atl'den 80 ping gibi bir ping almak mümkünmüş teoride. Nasılsa bu konu ile ilgil olarak Dark birşeyler yazar, ben o nedenle rahatım. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ya europa pingleri nası düşüktü ??? yuksek deilmiydi biz ondan atl de oynamıyomuyudk iyimisin godness [Bu mesaj Angelfire tarafından 11 July 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Aman yanlış yazdım işte. Eskiden atl pingleri düşüktü, eur. pingleri yüksekti diye olacak o cümle. Eskiye geri dönüş olacak yani. Ama bu sefer pingler gayet düşük olmuş olacak. Mesela Atl. 100, Eur. 110 gibi falan yani. Telekomcular öyle dediler. (OSI'yi söylemediler...) Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 telekomcular kime ne için dedi merak ettim tam duzgun soyle bende cıkariyim yeni bi kablomu cekilcek yoksa bandwithimiz tamamen kullanılıp doru düzgün bir router config mi ayarlancak ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yakında yurtdışı (özellikle Amerika) çıkışları feci artacakmış. Kısaca bu kadar... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bendemi bi sorun var çıkış armasıyla kastınız ne ? ek bir kablomu yoksa verilen bandwith in tam olarak kullanılmasıyla iligili bi olaymı ? su an hepimiz biliyoruz toplam bandwith imizin %45 oranın da dl ini &16 oranındada upload ını kullanıyoruz ve bunun yarısı amerika yarısı avrupa cıkışlı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 şimdi tekrar baktım galiba dedigin gibi bi calısma var zaten kac gecedir netim gidip gidip gelio ( yurt dışı cıkışları ) %61 dl e %24 upload yapmışlar bandwith imizin kullanımını[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vengeful Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 uo yuuuu ozledimm[hline]Blood and thunder mix with rain Into the kingdom of darkness again Lightning flash, my body in flames All shall knee at the sound of my name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 eu pingelerinin dusmesi yeni devreye giren hatlardan olması lazım.son calısmalar bitince atl ping dusucel eununkiler sabit kalıcak benim bildigim.[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar