Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanına cirak almak isteyen usta araniyo :)

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Uzuuuuun bi sureden sora gene osiye donuyorum, baya sey degisti ben son girisimden beri ( ben son girdigimde third dawnın cıkısına 1 sene vardı )

Simdi bir kez daha oyunda uzun sure bulunan ve bana britain i yeniden tanıtacak bir usta arıyorum.

Gusel eşlik ederim :)[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

Türk Telekom'la yapılan görüşmeler sonucunda Atlantic'in pinglerinin Eur. ile aynı seviyeye geleceği ve son eklenecek çıkış ile de Eur.'un pinglerinin yine bir miktar artacağı söyleniyor.

Bilgilerinize...
Deep Note: Atlantic'de elimden geldiği ölçüde yardım etmeye çalışırım. (Ben ve bir çok Türk hala Atlantic'de)

Sevgiler,[hline]Avaturk

[Bu mesaj Goodness tarafından 11 July 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goodness, 11 July 2003 10:05 tarihinde demiş ki:
Türk Telekom'la yapılan görüşmeler sonucunda Atlantic'in pinglerinin Eur. ile aynı seviyeye geleceği ve son eklenecek çıkış ile de Eur.'un pinglerinin yine bir miktar artacağı söyleniyor.

Bilgilerinize...
Deep Note: Atlantic'de elimden geldiği ölçüde yardım etmeye çalışırım. (Ben ve bir çok Türk hala Atlantic'de)

Sevgiler,[hline]Avaturk

[Bu mesaj Goodness tarafından 11 July 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]

agzından bal damlıyor ama nezaman?[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

e ozaman atldekiler beni cekicek,

hey gidi hey, ilk charım level dergisinden okuyup ozenerek yarattıgım tamer mage di, hevesle bi kus tameleyip ormandaki bi headless a dalmıstım kusla birlikte, sora 2 mizde olmustuk, ilk ve son girisimdikendi accoutumla osiye :) sora zaten account name ve sifremi unuttum hehe[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

bendemi bi sorun var çıkış armasıyla kastınız ne ? ek bir kablomu yoksa verilen bandwith in tam olarak kullanılmasıyla iligili bi olaymı ?
su an hepimiz biliyoruz toplam bandwith imizin
%45 oranın da dl ini
&16 oranındada upload ını kullanıyoruz ve bunun yarısı amerika yarısı avrupa cıkışlı[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...